+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

10 Ημέρες Κάιρο Αλεξάνδρεια Κρουαζιέρα Νείλου Σαρμ ελ Σέιχ

logo-heart-light

10 Ημέρες Κάιρο – Αλεξάνδρεια – Κρουαζιέρα Νείλου-Σάρμ Ελ Σέϊχ

Η πρωτεύουσα της Αιγύπτου, αλλά και του αρχαίου πολιτισμού της Μεσοποταμίας. Ένα ταξίδι στη γη των Φαραώ και του Ιερού Νείλου, 10 Ημέρες Κάιρο Αλεξάνδρεια Κρουαζιέρα Νείλου Σάρμ Ελ Σέϊχ. Ξεναγηθείτε στις Πυραμίδες, στο αρχαιολογικό μουσείο και στην παλιά πόλη με τις παραδοσιακές αγορές. Η μονοήμερη εκδρομή στην νοσταλγική πόλη της Αλεξάνδρειας, που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες είναι από τα πιο όμορφα σημεία του ταξιδιού. Επέκταση του ταξιδιού στην νότια πλευρά της Αιγύπτου, στην κοιλάδα των Βασιλέων, μέσα από μια πανέμορφη κρουαζιέρα του Νείλου , και στην ερυθρά θάλασσα . Το Σάρμ ελ Σέιχ είναι μοναδική εμπειρία. ‘Ένας τροπικός παράδεισος από τα πιο γνωστά θέρετρα της Ερυθράς θάλασσας. Χαλαρώστε τις τελευταίες ημέρες στα πολυτελή ξενοδοχεία του Σαρμ Ελ Σέιχ

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

 ΑΘΗΝΑ – ΚΑΙΡΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στα Σπάτα. Σας καλωσορίζουμε στη νέα περιπέτεια που μόλις ξεκινά. Επιβιβαζόμαστε για πτήση για το Κάιρο στην Αίγυπτο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο σας. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη βραδινή προαιρετική κρουαζιέρα στο Νείλο με δείπνο και παραδοσιακό χορό της κοιλιάς.

ΚΑΙΡΟ

Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για την ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο την πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Η ξενάγηση μας θα ξεκινήσει με το αρχαιολογικό μουσείο του Καΐρου. Συνεχίζουμε με τις επιβλητικές Πυραμίδες της Γκίζας, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, καθώς και τη Σφίγγα. Στάση στα εργαστήρια παπύρου και αρωμάτων και γεύμα σε εστιατόριο του Καΐρου. Ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας περιήγηση με το πολύβουο παζάρι του Χαν Ελ Χαλίλ. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.  Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

ΚΑΙΡΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΚΑΙΡΟ

Αφού πάρουμε ένα καλό πρωινό ετοιμαζόμαστε για μία ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια, στη πόλη που ίδρυσε και έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα δούμε το Ελληνικό Πατριαρχείο, την Ελληνιστική παροικία και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε το σπίτι που έζησε και έγραψε τα τελευταία του χρόνια ο Έλληνας ποιητής Καβάφης και τους μοναδικούς κήπους της Μοντάζα που περιβάλουν τα θερινά ανάκτορα του τελευταίου Βασιλιά Φαρούκ. Στη συνέχεια απολαμβάνουμε το γεύμα μας σε εστιατόριο της Αλεξάνδρειας. Καταλήγουμε για μια επίσκεψη και εσωτερική ξενάγηση στην καινούρια Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, μοναδικό αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Κάιρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

ΑΣΟΥΑΝ

Νέα μέρα ξεκινά, και μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ασουάν. Ξεκινάμε με περιήγηση στο μικρό και μεγάλο φράγμα του Ασουάν καθώς και στα ορυχεία γρανίτη με τον ημιτελή οβελίσκο. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο κρουαζιερόπλοιό που θα μας φιλοξενήσει τις επόμενες μέρες. Αφού γευματίσουμε, ξεκινάμε για μια αξέχαστη βόλτα με τις γραφικές φελούκες στο Νείλο. Κατά την πλεύση μας θα ατενίσουμε τη νήσο Κίτσενερ με τους Βοτανικούς κήπους αλλά και το λαμπρό μαυσωλείο του Αγά Χαν. Δείπνο και διασκέδαση στο πλοίο. Διανυκτέρευση εν πλω σε μία μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Το πρωινό θα μας βρει εν πλω κατά μήκος των καταπράσινων οχθών του Νείλου, με κατεύθυνση το Κομόμπο. Άφιξη και ξενάγηση στο ναό του θεού Κροκοδείλου, Σόμπεκ. Συνεχίζουμε τη πλεύση μας με προορισμό το Έτφου. Γεύμα, δείπνο και διασκέδαση στο πλοίο. Μία ακόμη διανυκτέρευση στο Νείλο μας περιμένει.  

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας ακολουθεί ξενάγηση στο πιο καλοδιατηρημένο ναό της Αιγύπτου, το ναό του θεού Χόρους. Πλεύση για το φράγμα της Έσνα. Γεύμα, δείπνο και διασκέδαση στο πλοίο. Εν συνεχεία πλεύση για το Λούξορ και διανυκτέρευση.

ΛΟΥΞΟΡ – ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ

Τελευταίο πρωινό εν πλω και συνεχίζουμε την ημέρα με ξενάγηση στη δυτική όχθη με τη κοιλάδα των Βασιλέων όπου υπάρχου περισσότεροι από 60 τάφοι, μεταξύ τους και εκείνος του Τουτανχαμών. Συνεχίζουμε με τον επιτάφιο ναό της βασίλισσας Χατσεπσούτ και ολοκληρώνουμε με τους κολοσσούς του Μέμνονος. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τους ναούς του Καρνάκ με τον υπόστυλο χώρο με τις 134 κολώνες, το ιερό και τη Θεία λίμνη, καθώς και τον ναό του Λούξορ, ο οποίος κάποτε ενωνόταν με το ναό του Καρνάκ. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λούξορ και πτήση για το Σαρμ Ελ Σέιχ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Δείπνο &  Διανυκτέρευση αναπολώντας τις γεμάτες ημέρες που προηγήθηκαν.

ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε στο έπακρο το πανέμορφο Σαρμ Ελ Σέιχ. Προτείνουμε να απολαύσετε τις μοναδικές παραλίες με τους κοραλλιογενείς ύφαλους. Μπορείτε επίσης να κάνετε εξορμήσεις στην έρημο και τη μονή της Αγίας Αικατερίνης και γενικότερα στο φημισμένο θέρετρο του Σαρμ Ελ Σείχ. Θα βρείτε πλήθος δραστηριοτήτων σε ένα θαυμάσιο μέρος που θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το βραδάκι απολαμβάνουμε το δείπνο μας και ακολουθεί διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ – ΚΑΙΡΟ – ΑΘΗΝΑ

Η ημέρα αναχώρησης καταφθάνει και μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής μας για Κάιρο και μετά για την Αθήνα. Στο αεροδρόμιο του Καΐρου θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπός μας, οπότε εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Αφήνουμε την Αίγυπτο γεμάτοι νέες εικόνες και εμπειρίες . Σας αποχαιρετάμε και ευχόμαστε να συνταξιδέψουμε σύντομα σε έναν από τους δεκάδες προορισμούς μας.

Ταξιδέψτε στην Αίγυπτο με το

 • Αεροπορικά εισιτήρια.
 • Διαμονή στο Κάιρο 4 νύχτες με πρωινό μπουφέ.
 • 4ημερη υπερπολυτελής κρουαζιέρα με πλήρη πρόγραμμα ξεναγήσεων και πλήρη διατροφή.
 • Διαμονή στο Σαρμ Ελ Σειχ 3 νύχτες ALL INCLUSIVE
 • Ολοήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια και περιήγηση στη πόλη και την Βιβλιοθήκη, με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.
 • Ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο, αρχαιολογικό μουσείο, Πυραμίδες Γκίζας, Σφίγγα, με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.
 • Οδική μετάβαση Κάιρο – Αλεξάνδρεια – Κάιρο με πολυτελή πούλμαν.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια της Αιγύπτου με πολυτελή πούλμαν.
 • Έμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
 • Έμπειρος διπλωματούχος ξεναγός.
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων.
 • Ασφάλεια ταξιδιού.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ενημερωτικά έντυπα.
 • Φόροι αεροδρομίων Αθηνών &  Αιγύπτου 305 ευρώ.
 • Βίζα Αιγύπτου 30 ευρώ.
 • Φιλοδωρήματα 3€ ανά ημέρα ανά άτομο.
 • Είσοδος μέσα στην Πυραμίδες, είσοδος στην αίθουσα με της Μούμιες στο Μουσείο και είσοδος στον τάφο του Τουτανχαμών.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.
 • Εξτρά ξενοδοχείων (ποτά, γεύματα, τηλέφωνα κ.λ.π.).

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

Μην χάσετε καμία προσφορά!

Εγγραφείτε στο Newsletter και λάβετε τις προσφορές μας & τα ειδικά πακέτα μας στο email σας, πάντα πρώτοι!

Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να σας στείλουμε ενημερώσεις που δεν χρειάζεστε. Φυσικά μπορείτε να διαγραφείτε από τις ενημερώσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Φθινόπωρο 2021 πετάμε Ντουμπάι με ΝΕΟ Flash Sale!

Δείτε τις εκπληκτικές τιμές του γραφείου μας και… φύγαμε για Ντουμπάι!