+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

28 Οκτωβρίου Καβάλα – Δράμα – Ξάνθη – Πομακοχώρια

logo-heart-light

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ - ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 7.45,  από ΑΘΗΝΑ,  στάση  στην περιοχή του  ΑΓΙΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Περίπατοι, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δύο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, ενώ  λίγο  αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να  επισκεφθούμε και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Η  διαδρομή  της  επιστροφής  το  απόγευμα,  πανέμορφη αφού περιλαμβάνει  τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ.  Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μία θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή – προσκύνημα και συνεχίζουμε για το ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ. Ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης,  με  τον  πλούσιο διάκοσμος του να περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και  πορεία  επιστροφής, με  δύο  σημαντικές,  παρακάμψεις –  επισκέψεις ,  στον   αρχαιολογικό  χώρο των  ΦΙΛΙΠΠΩΝ  και  τον  αρχαιολογικό  της  Αμφίπολης. Ακολούθως  μέσω  ΕΓΝΑΤΙΑΣ  και  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΟΔΟΥ,  με  ενδιάμεσες   στάσεις   φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.   

 

Ταξιδέψτε στην Καβάλα και στα Πομακοχώρια με το

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

Διαμονή, ( 3 ) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο ESPERIA 3*, στην ΚΑΒΑΛΑ.

Τρία πρωινά   &  τρία δείπνα.

Αρχηγός – συνοδός.

Φόρος  διαμονής  &  Φ.Π.Α.

ΤΙΜΕΣ   ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:  ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                    178 €

                                        ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ 12  ΕΤΩΝ         168 €

                                            ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ         60 €

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

Μην χάσετε καμία προσφορά!

Εγγραφείτε στο Newsletter και λάβετε τις προσφορές μας & τα ειδικά πακέτα μας στο email σας, πάντα πρώτοι!

Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να σας στείλουμε ενημερώσεις που δεν χρειάζεστε. Φυσικά μπορείτε να διαγραφείτε από τις ενημερώσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Φθινόπωρο 2021 πετάμε Ντουμπάι με ΝΕΟ Flash Sale!

Δείτε τις εκπληκτικές τιμές του γραφείου μας και… φύγαμε για Ντουμπάι!