+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Άμστερνταμ, 4 ημέρες / 3 νύχτες (Καθ. Δευτέρα & 25η Μαρτίου ’24) από 545€

logo-heart-light

Αναχωρήσεις: 15 & 22 Μαρτίου 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να απολαύσετε προαιρετικά μία κρουαζιέρα στα κανάλια της «Βενετίας του Βορρά».

Πρωινό στο ξεν/χειο και στην συνέχεια αναχωρούμε για την περιήγηση της πόλης με το τραμ και με τα πόδια (όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι αποκλεισμένο για τουριστικά λεωφορεία). Θα ξεκινήσουμε από την πλατεία των περιβόητων μουσείων Rebrand&VanGoghόπου θαεπισκεφτούμε τον μεγαλύτερο οίκο διαμαντιών του κόσμουCosterγια να παρακολουθήσουμετηδιαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών.Στη συνέχεια θα συναντήσουμε την πλατεία Leidseplein όπου βρίσκεται το παλιό δημαρχείο της πόλης και τα αμέτρητα καφέ, μπαρ και εστιατόρια.Μέσω των περίφημωνπεζόδρομωνLeidsestraat&Kalverstraatθα διασχίσουμεγραφικές γέφυρες και κανάλια θαυμάζοντας την πλωτή πολιτεία με τα σπίτια του 17ου αιώνα, το πολύχρωμο παζάρι των λουλουδιών, την πλατεία Rembrandt και την γέφυρα με τα στέμματα και το εντυπωσιακό κτήριο της όπερας με το δημαρχείο πάνω στον ποταμό Άμστελ.

Θα καταλήξουμε στην πλατεία Dam με τα βασιλικά ανάκτορα και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό αντικρίζοντας την θάλασσα. (συνολική διαδρομή με τα πόδια περίπου 2 χλμ και διάρκεια περίπου 4 ώρες)

Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το πάρκο με τις τουλίπες Κeukenhοf. To Πάρκο Κeukenhof είναι ανοιχτό μόνον για 2 μήνες το χρόνο την άνοιξη. Θα θαυμάσουμε στον όμορφο κήπο τα πολύχρωμα λουλούδια σε μοναδικά σχήματα. Εκατομμύρια τουλίπες, σε μια τεράστια έκταση συνθέτουν μια ανεπανάληπτη πανδαισία χρωμάτων σ ’ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον πλαισιωμένο από γραφικές λίμνες. (Δεν περιλαμβάνετε η είσοδος στο πάρκο ) τις τρεις εξίσου μεγάλες Ολλανδικες πόλεις, το Ρότερνταμ, τη Χάγη, και την μοναδική Μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ, τη πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, σε μεταφέρει σε μια “άλλη εποχή”.

Η Χάγη, Πόλη “Οικοδέσποινα” του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, “Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο “Παλάτι της Ειρήνης” (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή Ολλανδική πόλη.

Και το Ρότερνταμ, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες “Willem&Erasmus”, παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας διασχίζοντας το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακους ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Δε θα ξεχάσουμε να επισκεφτούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου “η μικρή Ολλανδέζα”, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam (γεύμα προαιρετικά). Μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και πτήση για Αθήνα.

Ταξιδέψτε με το

 • Αεροπορικά εισιτήρια με KLM
 • 1 αποσκευή 23 kgκαι μια χειραποσκευή 10kg
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με φόρους και πρωινό
 • Μεταφορέςαπό και προς το αερ/μιο
 • Εκδρομή στα ψαροχώρια
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/ ξεναγός
 • Κατά την διάρκεια περιήγησης της πόλης όλες οι μετακινήσεις με 24ωρηδιάρκειας κάρτα με τραμ
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών.
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.Η τιμή εξαρτάται από την τελική συμμετοχή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜ/ΝΙΕΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΦΟΡΟΙ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

15-18/03

4 ημέρες

3 νύχτες

XoCouture ή  Xo Park West

Κράτηση έως 31/01/24

545,00

225,00€

+215,00€

Κράτηση μετά 31/01/24

645,00€

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

22-25/03

4 ημέρες

3 νύχτες

Xo Couture ή  Xo Park West

Κράτηση έως 31/01/24

595,00

225,00€

+215,00€

Κράτηση μετά 31/01/24

695,00€

Πτήση αναχώρησης: KL1576 ATHAMS  1720 2000

Πτήση επιστροφής:  KL1581 AMSATH 2055 0105

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών