Μπαλί – Διακοπές!

Αναχωρήσεις:

11 ημέρες. Όλο το έτος

Διακοπές στο Μπαλί, με 2 εκδρομές για να γνωρίσετε καλύτερα το διαμάντι του Ινδικού!

  • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore) με το νέο αεροσκάφος Dreamliner της Boeing, με αποσκευή 20 κιλών και με προ-επιλογή θέσεων εντός του αεροσκάφους για τα group • 
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* & 4* (6 διανυκτερεύσεις στη Νούσα Ντούα και 2 διανυκτερεύσεις στην Ούμπουντ) •  Πρωινά εντός των ξενοδοχείων • Μεταφορές, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Φόροι, Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Με Scoot airlines, θυγατρική της Singapore Airlines.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Πτήση για το Μπαλί  με ενδιάμεση στάση.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο σε κάποια από τις όμορφες παραλίες του νησιού. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το νησί. Στο Μπαλί, λόγω της θέσης του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το νησί αυτό αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο για τα μαγευτικά τοπία και τους ναούς του. Δικαίως ονομάζεται και “νησί των θεών”. Για το το απόγευμα σας προτείνουμε ενα πακέτο αναζωογόνησης Spa στο ξενοδοχείο σας. Διανυκτέρευση.

Η σημερινή εκδρομή, ξεκινάει με τους παραδοσιακούς χορούς Μπαρόνγκ, που μας “λένε” ιστορίες από το αρχαίο έπος Ραμαγιάνα. Απολαύστε την ομορφιά και την επιδεξιότητα αυτού του χορού στην πρώτη σας στάση και μάθετε για την αιώνια σύγκρουση του καλού με το κακό. Ακολουθεί επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό, για να δείτε από κοντά την τέχνη της ξυλογλυπτικής και πιθανόν να αγοράσετε κάποιο ξυλόγλυπτο στην πηγή του. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή Κινταμάνι με τη μαγευτική λίμνη Μπατούρ και το ενεργό ηφαίστειο (1.730 μέτρα). Στάση για γεύμα (προαιρετικά) με θέα το ηφαίστειο και τη λίμνη. Τελευταία μας επίσκεψη θα είναι στο Tampaksiring, για να προμηθευτείτε και εσείς το αγίασμά του – η κατά τους ντόπιους “πηγή νεότητας”.

Ξεκινώντας σήμερα για το βόρειο τμήμα του νησιού, θα επισκεφθείτε το Βedugul, γνωστό για τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά και τα λουλούδια του. Στην επόμενη στάση θα δείτε τη λίμνη Μπράταν, γνωστή για τον πλωτό ναό Ulun Danu, αφιερωμένο στη θεά του νερού. Ακολουθεί μια ορεινή διαδρομή, που από το υψόμετρο των 1200 μέτρων θα σας αποκαλύψει μία εντυπωσιακή, πανοραμική εικόνα του νησιού. Θα συνεχίσετε με στάση στις λίμνες Buyan και Tamblingan για να δείτε έναν μοναδικό βιότοπο πουλιών, δέντρων και λουλουδιών, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο νησί! Σε μικρή απόσταση από τις λίμνες θα επισκεφθείτε τον εντυπωσιακό καταρράκτη Gitgit, που προμηθεύει με νερό το τροπικό δάσος. Ακολουθεί η παραλία Lovina με τη μαύρη άμμο, στα βόρεια του νησιού, γνωστή και από τα δελφίνια της. Στη συνέχεια, στάση στις ιαματικές πηγές Banjar – ιδανικό σημείο για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Η εκδρομή ολοκληρώνεται στο κέντρο της Μπαλινέζικης ζωγραφικής, το Ούμπουντ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Ελεύθερες ημέρες

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μία μοναδική εκδρομή στο εσωτερικό του νησιού. Θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό ναό Taman Ayun του 17oυ αι., που περιβάλλεται από μία μεγάλη τάφρο δημιουργώντας την αίσθηση ότι στέκεται στη μέση μιας λίμνης. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Alas Kedaton, το ιερό δάσος των πιθήκων, όπου εκατοντάδες «πειθήνιοι» και πολύ άτακτοι πίθηκοι ζουν στο δάσος γύρω από τον ναό. Θα καταλήξουμε σε έναν από τους επτά «θαλάσσιους» ναούς του Μπαλί, τον ινδουιστικό Τάνα Λοτ (Tanah Lot). Κτισμένος στην κορυφή ενός μεγά- λου βράχου, περιβάλλεται, κατά τη διάρκεια της παλίρροιας, από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού. Σύμφωνα με την παράδοση, θαλάσσια δηλητηριώδη φίδια είναι φύλακες του ναού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ελεύθερη ημέρα.

Πρωινό  και ελεύθερος χρόνος για τελευταίες φωτογραφείς &  συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο στις 20.30 και μεταφορά σας στο αεροδρόμιο του Ντενπασάρ για την πτήση προς Αθήνα.

Άφιξη στην Αθήνα

Κάνε Κράτηση

Share

Μπαλί

Μπαλί

Τιμή από €1.090