+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

Μπενελούξ: Ολλανδία – Βέλγιο – Λουξεμβούργο, 7 ημέρες (αναχώρηση: 27 Απριλίου 2023) από 975€

logo-heart-light

Αναχώρηση: 27 Απριλίου 2023

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο όπου θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπος του γραφείου μας για να σας μεταφέρει στην πανέμορφη Μπριζ .Άφιξη στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση στα δωμάτια και στην συνέχεια θα κάνουμε μια βόλτα στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία. Το βράδυ οι φωτισμένες γέφυρες και τα λαμπερά κανάλια προσφέρουν ένα ιδανικό φόντο για υπέροχες φωτογραφικές λήψεις! Επιστροφή στο ξεν/χειο και διανυκτέρευση .

Πρωινό και ξενάγηση στην  μοναδική Μπριζ! μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, εκεί όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στον Μεσαίωνα! Το ιστορικό κέντρο μοναδικό στολίδι μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής και ο περίπατος μας μέσα στα σοκάκια περιτριγυρισμένοι από τα γραφικά κτίσματα και κανάλια εποχής θα μας ‘ζωντανέψει’ μεσαιωνικές εικόνες, από την εποχή οπού η πόλη υπήρξε το σπουδαιότερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Ελεύθεροι το υπόλοιπο της ημέρας .

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Γάνδη. Θα επισκεφθούμε το κέντρο της πόλεως, όπου θα δούμε το δημαρχείο, το Διοικητήριο τον ναό του Αγ. Νικόλα, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για τις Βρυξέλλες. H Πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια πόλη με ένδοξο παρελθόν που στις μέρες μας εδώ ‘χτυπάει η καρδιά’ της Ευρώπης! Θα ανακαλύψουμε την ‘μαγεία’ που την περιβάλει και θα θαυμάσουμε τα Ιστορικά της μνημεία, και τις σύγχρονες δομές της, μέσα από τις όμορφες πλακόστρωτες συνοικίες στο κέντρο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, την Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, τον Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM.  Άφιξη και περίπατος Ιστορικό Κέντρο – Grand Place. Θα διασχίσουμε τα πλακόστρωτα σοκάκια με τα αριστοκρατικά μπιστρό καταλήγοντας στην Grand Place, με τα πανέμορφα κτίρια των συντεχνιών και το κομψό Δημαρχείο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κεντρική πλατεία των Βρυξελλών θεωρείται ως ‘η Ομορφότερη Πλατεία . Εκεί θα δούμε και το άγαλμα του Manneken Pis . Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας.

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και διασχίζοντας τις Αρδέννες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα, θα επισκεφθούμε το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Λουξεμβούργο. Στην περιήγησή μας, θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό Ναό της Παναγιάς, την εντυπωσιακή Κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Στη συνέχεια της διαδρομής μας η μικροσκοπική, εντυπωσιακά γραφική, Βελγική πόλη Ντινάν , γενέτειρα του εφευρέτη του σαξοφώνου, Αντόλφ Σαξ. Εδώ βρίσκεται και το μοναδικό άγαλμα του (στρατηγού) Σαρλ Ντε Γκωλ, που τον παρουσιάζει ως έναν απλό υπολοχαγό. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι ο διάσημος βράχος της, με το φρούριο στην κορυφή και με τον υπέροχο καθεδρικό ναό της. Επόμενη στάση στην γραφική Ναμούρ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αφού αφήσουμε πίσω μας τις Βρυξέλλες θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις 3 μεγάλες Ολλανδικές πόλεις, Ρότερνταμ , Χάγη, την μοναδική Μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ, όπως & το πάρκο με τις τουλίπες Κeukenhοf. To Πάρκο Κeukenhof είναι ανοιχτό μόνον για 2 μήνες το χρόνο την άνοιξη. Θα θαυμάσουμε στον όμορφο κήπο τα πολύχρωμα λουλούδια σε μοναδικά σχήματα. Εκατομμύρια τουλίπες, σε μια τεράστια έκταση συνθέτουν μια ανεπανάληπτη πανδαισία χρωμάτων σ ’ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον πλαισιωμένο από γραφικές λίμνες. (Δεν περιλαμβάνετε η είσοδος στο πάρκο ) . Το Ρότερνταμ, Φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, που μαζί με τους σύγχρονους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες ‘Willem & Erasmus’, παρουσιάζει μια φουτουριστική αρχιτεκτονική του που σε καθηλώνει. Επόμενος σταθμός μας για σήμερα η Χάγη, Πόλη ‘Οικοδέσποινα’ του Ολλανδικού Κοινοβουλίου & Διεθνών Οργανισμών όπως το περίφημο ‘Παλάτι της Ειρήνης’ (Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης), και τα μοναδικής αξίας κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες συγκροτώντας την πιο κομψή! Ολλανδική πόλη.  Συνεχίζουμε για το Ντέλφτ, τη πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που με το πανέμορφο μεσαιωνικό της κέντρο, τα ιδιαίτερα κανάλια της, και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς στην κεντρική πλατεία, σε μεταφέρει σε μια ‘άλλη εποχή!’ .Συνεχίζουμε για Άμστερνταμ  , άφιξη και διανυκτέρευση .

Πρωινό στο ξενοδοχείο και  στην συνέχεια αναχωρούμε για την περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον παραδοσιακό Μύλο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό “Στάδιο Αρένα”, την πανύψηλη “Δυτική Εκκλησία”, την Heineken, τα Ανάκτορα, τον “πλωτό” κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών. επιβίβαση στο  πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στο πανέμορφο Άμστερνταμ όπου σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση). Στη συνέχεια μπορείτε να  απολαύσετε μια μοναδική προαιρετική κρουαζιέρα (κόστος περίπου 20€  κατά άτομο ), μέσα στα γραφικά  κανάλια του Άμστερνταμ .Μια εμπειρία ανεπανάληπτη. Ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας. Το μεσημεράκι αφήνοντας το ξενοδοχείο θα συνεχίσουμε  την ημέρα μας διασχίζοντας  το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam -γεύμα προαιρετικά .Δεν θα ξεχάσουμε να επισκεφτούμε ένα τοπικό , παραδοσιακό τυροκομείο , όπου ΄΄ η μικρή Ολλανδέζα ΄΄, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά , θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε την  δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους . Μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και πτήση για Αθήνα .

Ταξιδέψτε στη Μπενελούξ με το

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με φόρους και πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρο ελληνόφωνο αρχηγό/ξεναγό
  • Είσοδοι σε αξιοθέατα, ,μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται προαιρετικό/προτεινόμενο

Ταξίδι

Αναχώρηση

Ξενοδοχεία

2κλινο

Μονόκλινο

Φόροι

Αερ/κη

Σπέσιαλ Μπενελούξ

27/04/2023

4*  πρωινό

975€

+ 450€

+270€

KLM Airlines

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    Κατεβάστε το σε PDF