+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Γύρος Κρήτης, 6 ημέρες (Ιούλιος – Αύγουστος ’24) από 375€

logo-heart-light

ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 25 ΙΟΥΛΙΟΥ & 05, 12, 19, 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 19:00 για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για HΡΑΚΛΕΙΟ, διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ: Νωρίς το πρωί φθάνουμε στο λιμάνι του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το νησί από τον αρχαιολογικού χώρου της ΚΝΩΣΣΟΥ, την καρδιά του Μινωικού Πολιτισμού, όπου κατά την παράδοση ήταν η έδρα του βασιλιά Μίνωα, ενώ με τον χώρο του ανακτόρου της Κνωσού συνδέονται οι συναρπαστικοί μύθοι του Λαβύρινθου με το Μινώταυρο και του Δαίδαλου με τον Ίκαρο. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το μεγαλύτερο ενυδρείο της Μεσογείου, Το ΕΝΥΔΡΕΙΟ της ΚΡΗΤΗΣ, που καταλαμβάνει έκταση 5.000τμ περίπου και είναι τμήμα του ευρύτερου κτιριακού συγκροτήματος του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης) και φιλοξενεί και οργανισμούς μεγάλου μεγέθους (όπως καρχαρίες, σελάχια, τοννοειδή κ.α.). Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά στην περιοχή της Χερσονήσου. Nωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος ξεκούραση και περιπάτους γνωριμίας με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ, μια μοναδική φυσική λίμνη που τροφοδοτείται από την πηγή Αμάτι και αποστραγγίζεται προς το ποταμό Δέλφινα, ενώ η απόστασή της από την θάλασσα είναι 2.5 km. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε τους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ στο Ακρωτήρι, μέσα σε ένα μαγευτικό ‘Αλσος με μοναδική θέα. Καταλήγουμε στην πόλη των ΧΑΝΙΩΝ, την τοποθεσία όπου οι Μινωίτες έχτισαν την “Κυδωνία”. Από ανασκαφές που έγιναν σε διάφορες συνοικίες, όπως αυτή στο Καστέλι, έγινε γνωστό πως η περιοχή ήταν κατοικημένη από τη Νεολιθική εποχή. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στην παλαιά πόλη με το Βενετσάνικο λιμάνι. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μια ακόμη συναρπαστική μέρα με υπέροχα τοπία ξεκινά. Η διαδρομή μας μοναδική από το Κουρταλιώτικο φαράγγι μας οδηγεί στην υπέροχη παραλία ΔΑΜΝΟΝΙ. Παραμονή για κολύμπι η εναλλακτικά μετάβαση με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) στην εξωτική παραλία και το φοινικόδασος της Πρέβελης. Επόμενος σταθμός η πόλη του ΡΕΘΥΜΝΟΥ, με τη Φορτέτσα και τα γραφικά δρομάκια της πόλης, που η ανατολίτικη επιρροή από την Τουρκοκρατία, συνδυάζεται με την ενετική αρχιτεκτονική της Αναγέννησης. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου, για να συναντήσουμε πολλά ενετικά και τουρκικά μνημεία. Θα κλείσουμε ευχάριστα την ημέρα μας με την επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ. Απέχει 23 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου και η πρώτη ολοκληρωμένη φρουριακή μορφή της δημιουργήθηκε την τελευταία περίοδο της Ενετοκρατίας.Νωρίς το βράδυ καταλήγουμε και πάλι στο ξενοδοχείο μας στο Ηράκλειο, για δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική ΕΛΟΥΝΤΑ και την περιοχή της ΠΛΑΚΑΣ, με μικρή στάση – επίσκεψη, στην ανδρική ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που είναι κτισμένη στο φαράγγι του Σεληνάρι. Με τουριστικό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε για να γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ. Επιστροφή στην στην υπέροχη παραλία της ΠΛΑΚΑΣ για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, για τον απογευματινό καφέ και περιπάτους γνωριμίας. Πορεία επιστροφής για την πόλη και το λιμάνι του Ηρακλείου, τακτοποίηση στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής (21:00) προς το λιμάνι του Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλώ.

6Η ΗΜΕΡΑ: ‘Αφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ και μεταφορά στην Αθήνα.

Ταξιδέψτε με το

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΡΗΤΗ & αντίστροφα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
 • Διαμονή, 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο OLYMPIC 3* στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.
 • Τρία πρωινά και τρία δείπνα σε μπουφέ.
 • Περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός στον αρχαιολογικό χώρο της ΚΝΩΣΣΟΥ.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.
 • Εισιτήρια για τον αρχαιολογικό χώρο της ΚΝΩΣΣΟΥ.
 • Εισιτήρια πλοιαρίου για την επίσκεψη στην ‘’εξωτική ΠΑΡΑΛΙΑ’’ και το ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ της ΠΡΕΒΕΛΗΣ.
 • Εισιτήρια πλοιαρίου για την επίσκεψη στο νησάκι της ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο έως 12 ετών

375€

+ 75€

235€

Για κρατήσεις έως 30/06/2024 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, παρέχετε έκπτωση στους ενήλικες 25€ ανά άτομο

KAMΠΙΝΕΣ ΠΛΟΙΩΝ:

Όσοι εκδρομείς επιθυμούν άλλη κατηγορία καμπίνας από αυτή του κοστολογίου, εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα, υπάρχουν οι πιο κάτω άνα άτομο επιβαρύνσεις:

Τιμές ανά άτομο με επιστροφή / ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΡΗΤΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τύπος καμπίνας

Ονομασία

Τιμή

 

Α2

2κλινη Εξωτερική

80€

 

ΑΒ2

2κλινη Εσωτερική

60€

 

Α3

3κλινη Εξωτερική

25€

 

Α4

4κλινη Εξωτερική 

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών