+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

Καλαμάτα – Μεσσηνιακή Μάνη, 3 ημέρες (αναχώρηση: 03 Ιουνίου) από 188€

logo-heart-light

Αναχώρηση: 03 Ιουνίου 2023

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 08:00, Αρτεμίσιο ημίωρη στάση και συνεχίζουμε προσπερνώντας την ΤΡΙΠΟΛΗ και τη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, μέσω ΙΣΑΡΙ, φθάνουμε στην ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10ου αιώνα που από τα θεμέλια της αναβλύζουν πολλά νερά ενώ στη σκεπή της έχουν φυτρώσει 17 πανύψηλα δένδρα. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, άφιξη, επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχου της πόλης, σύντομη περιήγηση γνωριμία με την πόλη και αμέσως μετά τακτοποίηση στο παραλιακό ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, περίπατοι στην όμορφη παραλία, δείπνο διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για ΔΥΡΟ. Ακολουθώντας μια γραφική παραλιακή διαδρομή ανατολικά του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ κόλπου (Μεσσηνιακή Μάνη) φθάνουμε στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, για μια σπάνια επίσκεψη – εμπειρία ( Έξοδα ατομικά) σε ένα ταξίδι 1.600 μέτρων σε έναν υπόγειο ποταμό. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Διατηρητέος οικισμός με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια, πήρε το όνομά της από τον θεό του πολέμου (ʼρεως πόλη). Λίγο αργότερα θα γευματίσουμε προαιρετικά στο ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ, ενώ με την ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό στη ΜΑΝΗ, σε ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές, θα κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα μας, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου ξεκινά, από τη γραφική και γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ, με το επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ», κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντάς την από το λιμάνι, σου δίνει την αίσθηση του νησιού και συνεχίζεται με τη ΜΕΘΩΝΗ, την πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο. Λίγο αργότερα θα βρεθούμε στη ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Ταξιδέψτε στη Καλαμάτα με το

  • Εκδρομές περιηγήσεις, με σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OSTRIA 3* στην παραλία της Καλαμάτας.
  • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
  • Δύο δείπνα σε παραδοσιακή ταβέρνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο ως 12 ετών

188€

+ 60€

175€

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών