+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

Καλαμάτα – Μεσσηνιακή & Λακωνική Μάνη, 3ήμερη οδική εκδρομή από 168€

logo-heart-light

Οδική εκδρομή, αναχώρηση: 27 Οκτωβρίου 2023

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 08:30 από ΑθήναΑρτεμίσιο ημίωρη στάση και συνεχίζουμε μέσω ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΙΣΑΡΙ, για να φθάσουμε στην ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10ου αιώνα που από τη βάση της αναβλύζουν πολλά νερά, ενώ στη σκέπη της έχουν φυτρώσει πανύψηλα δένδρα. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό, επίσκεψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχου της πόλης και αμέσως μετά μια όμορφη εκδρομή ξεκινά στο ΝΔ άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η γραφική ΜΕΘΩΝΗ, με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο και ακολουθεί η γοητευτική κωμόπολη της ΠΥΛΟΥ. Κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντάς την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ», επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για ΔΥΡΟ. Ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλιακή διαδρομή ανατολικά του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ κόλπου (Μεσσηνιακή Μάνη) με ενδιάμεσο σταθμό την ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό, φθάνουμε για να επισκεφθούμε το το μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, μια σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μέτρων σε έναν υπόγειο ποταμό. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, έναν διατηρητέο οικισμό με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Ταξιδέψτε στη Καλαμάτα με το

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHARE PALACE 4* στην Καλαμάτα.
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
  • Αρχηγός – Συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου

3ο άτομο εώς 12 ετών

168€

+ 70€

155€

 

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών