Καρναβάλι Βενετίας 

Βενετία-Πάντοβα-Βερόνα-Σιρμιόνε-Λίμνη Γκάρντα!!!

Αναχώρηση: 21/02

Διάρκεια: 7 Ημέρες

Τιμή κατ’ άτομο
Δίκλινο: 370€
Επιβ. Μονόκλινο: 100€

 • Εισιτήρια πλοίου σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με WC
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό καθημερινά
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός εκδρομής
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης

 • Checkpoint-είσοδοι πόλεων 30€ σύνολο ανά άτομο πληρωτέα τοπικά
 • Βαπορέτο 15€ (για κάθε ημερήσια μετάβαση μετ’ επιστροφής) πληρωτέο τοπικά
 • Δημοτικός φόρος πόλης (4 € ανά άτομο/διανυκτέρευση) πληρωτέος τοπικά
 • Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενους χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • Η επιστροφή Βενετία - Πάτρα μπορεί εναλλακτικά να πραγματοποιηθεί και ως Ανκόνα - Πάτρα

A2 ( ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ): 85 €
AB2 ( ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ): 70 €
A3 ( ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ): 50 €
AB3 ( ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ): 45 €
A4 ( ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ): 25 €

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αθήνα – Πάτρα – εν πλω προς Βενετία

Συγκέντρωση το απόγευμα (18:30) και αναχώρηση για Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βενετίας (23:59). Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

Βενετία-ξενάγηση πόλης

Άφιξη το πρωί στη Βενετία και ακολουθεί η ξενάγηση στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου. . Μεταφορά με το βαπορέττο στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης, που αποτελείται  από 118 νησάκια τα οποία  συνδέονται μεταξύ τους με  περίπου 400 γέφυρες. Επίσκεψη στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Συνεχίζουμε με την  πλατεία του Αγίου Μάρκου που  έχει χαρακτηριστεί από τον Ναπολέοντα ως «το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου». Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’ , την ‘Ναπολεόντεια πτέρυγα’, τον πύργο του ρολογιού, φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες), την  έξοχη βυζαντινή βασιλική του Αγίου Μάρκου, και δίπλα το περίφημο παλάτι των δόγηδων με  την περίφημη  γέφυρα των στεναγμών. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθούμε στις πλατείες, τα γραφικά στενά και τις γέφυρες της Βενετίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

Βενετία – Πάντοβα – Βερόνα – Σιρμιόνε (Lago Di Garda)

Πρόγευμα και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή. Θα ξεκινήσουμε με επίσκεψη και περιήγηση της Πάντοβα, μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας. Εν συνεχεία μικρή στάση στην όμορφη πόλη της Βερόνα. Περνώντας την επιβλητική κεντρική πύλη του ιστορικού κέντρου της πόλης, θα βρεθούμε στην Πιάτσα Μπρα όπου μας θα δούμε την Ρωμαϊκή Αρένα, το παλάτι Barbieri, το σπίτι της Ιουλιέτας, καθώς και τον τάφο της και φυσικά πολλά υπαίθρια cafes, πιτσαρίες και τρατορίες. Τελευταίος μας σταθμός η μαγευτική λίμνη Garda, που στα γαλήνια νερά της καθρεπτίζονται οι πλαγιές των παρακείμενων Αλπικών βουνών. Επίσκεψη στη γραφική αλλά και ιστορική χερσόνησο του Sirmione με τα στενά σοκάκια, χτισμένη μέσα σε μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο με μεγαλοπρεπή κτίρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Καρναβάλι Βενετίας- Grande Finale

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για το Βενετσιάνικο Καρναβάλι. Υπόλοιπο ημέρας στη διάθεση σας για να το γνωρίσετε! Μάσκες, ξυλοπόδαροι, ντόμινο, τροβαδούροι, χορευτές, μασκαράδες, υπέροχα κοστούμια, όλα μαζί σε ένα ατελείωτο ξεφάντωμα. Μπορείτε να πιείτε καφέ σε ένα από τα κομψά καφέ της πλατείας και να περπατήσετε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια. Αισθανθείτε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Βενετίας και του Καρναβαλιού της. Συνάντηση σε καθορισμένη ώρα και επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Βενετία-εν πλω προς Πάτρα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τo λιμάνι της Βενετίας. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα (12:00). 

Πάτρα – Αθήνα

 Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και άμεση αναχώρηση για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ.

Κάνε Κράτηση

Share

Καρναβάλι Βενετίας 2020

Καρναβάλι Βενετίας 2020

Τιμή από €370