+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Καρναβάλι στις Κροκεές – Λακωνική Μάνη – Μονεμβασιά, 3 ημέρες (αναχώρηση: 16/03/24) από 185€

logo-heart-light

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16/03/24

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:15 από Αθήνα, ημίωρη  στάση σε καφέ στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ και συνεχίζουμε για ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Άφιξη και επίσκεψη της θρυλικής ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, με τα επιβλητικά κάστρα, τα παλαιά πέτρινα αρχοντικά, το σπίτι του  Γ.ΡΙΤΣΟΥ  αλλά και τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στη  ΣΚΑΛΑ.  Χρόνος ελεύθερος,  δείπνο,  διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και εμείς θα τη γεμίσουμε ευχάριστα. Θα συνδυάσουμε λοιπόν μία όμορφη  επίσκεψη   στο  ΓΥΘΕΙΟ  και  με το παραδοσιακό καρναβάλι των ΚΡΟΚΕΩΝ που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης, με εκδηλώσεις και παρέλαση αρμάτων. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο   και  διασκέδαση  στο  εστιατόριο  του  ξενοδοχείου,  διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό  θα  φθάσουμε  στα περίφημα  ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, σε  ένα  από  τα  ομορφότερα και  σημαντικότερα  σπήλαια  στην  Ελλάδα. Μοναδική εμπειρία αποτελεί η περιήγηση με βάρκα στα λιμναία τμήματα της Βλυχάδας, (έξοδα ατομικά),  που  μας επιτρέπει να  απολαύσουμε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο.  Λίγο  αργότερα συνεχίζουμε την  περιήγηση στα ειδυλλιακά  τοπία   της  ΜΑΝΗΣ,   με επίσκεψη  και  γεύμα  προαιρετικά   στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ, έναν χαρακτηριστικό καλοδιατηρημένο Μανιάτικο  οικισμό, με την πέτρα να κυριαρχεί και να στολίζει όλα σχεδόν τα  κτίσματα. Αμέσως  μετά   πορεία  επιστροφής  για  Αθήνα  με  ενδιάμεση  στάση,  άφιξη  το  βράδυ.

Ταξιδέψτε με το

  • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις,  στο ξενοδοχείο  ΟΑΣΗ  στη Σκάλα  Λακωνίας.
  • Δύο πρωινά, δύο  δείπνα( το  ένα  εορταστικό )
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α. Φόρος   διαμονής.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο εώς 12 ετών

185€ *

+ 60€

170€

* Για κρατήσεις μέχρι 10/2/24 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, παρέχεται έκπτωση 20 € ανά άτομο στην τιμή του 2ΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών