+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

Μπουμπούνες & Χάσκαρης στη Καστοριά, 3 ημέρες (οδική εκδρομή)

logo-heart-light

Οδική εκδρομή, αναχώρηση: 25 Φεβρουαρίου 2023

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 07:45 από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Aκολούθως μέσω Λαμίας -Δομοκού – Καρδίτσας – Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ.  ‘Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη με τα αμφιθεατρικά κτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας < ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>. Αμέσως μετά μέσω Φλώρινας, ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή από το Πισοδέρι, με το ομώνυμο χιονοδρομικό, θα φθάσουμε στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, περπατώντας στην πλωτή γέφυρα. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ και το βράδυ περπατώντας στην πόλη θα απολαύσουμε το τοπικό έθιμο < Μπουμπούνες > και < Χάσκαρης >, δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.

Πρωινό, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες της λίμνης και αμέσως μετά το ΛΗΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ, που βρίσκεται στη θέση ΝΗΣΙ, 8 χιλιόμετρα από την πόλη. Πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με μικρή ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Ταξιδέψτε στη Καστοριά με το

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕUROPA 4* στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
  • Ημιδιατροφή, (2) πρωινά και (2) δείπνα (το ένα εορταστικό με ζωντανή μουσική).
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση
μονόκλινου δωματίου

3o άτομο ως 12 ετών

198€

+ 85€

180€

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών