+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Καβάλα – Θάσος – Σαμοθράκη, 5 ημέρες (Ιούλιος – Αύγουστος ’24) από 318€

logo-heart-light

ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 13, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ & 03, 14, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για την παραλία της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, γεύμα προαιρετικά και μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος σταθμός ο ΛΙΜΕΝΑΣ και συνεχίζουμε για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ – ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η διαδρομή μας ακολούθως από τη ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, παραμονή, κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με τη νότια ακτογραμμή της περιοχής και τη λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Η Θράκη είναι γνωστή για τις ομορφιές της ενδοχώρας, ωστόσο δεν υστερεί και από ‘’γοητευτικές παραλίες’’ όπως αυτή της ΑΡΩΓΗΣ που σήμερα θα επισκεφθούμε και θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε. Το μεσημέρι θα φθάσουμε στη Μαρώνεια, που είναι κτισμένη στους πρόποδες του βουνού Ίσμαρος. Το χωριό διατηρεί μεγάλο μέρος από την αρχιτεκτονική του ταυτότητα, καθώς διασώζονται είτε αναπαλαιωμένα, είτε αφημένα στην φθορά του χρόνου πολλά από τα παλιά σπίτια.. Ξεχωριστές και οι εκκλησίες του Αγ. Ιωάννη και της Παναγίας, που όχι μόνο βρίσκονται δίπλα – δίπλα, αλλά μοιράζονται και το ίδιο καμπαναριό. Επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Νωρίς το πρωί ξεκινάμε για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης όπου με το F/B μετά από ένα δίωρο θαλάσσιο ταξίδι στο Θρακικό πέλαγος, θα φθάσουμε στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης με το λιμάνι της Καμαριώτισσας. Είναι το μοναδικό λιμάνι της Σαμοθράκης, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ακρωτηρίου και σύμφωνα με την παράδοση το όνομα Καμαριώτισσα προέρχεται από εικόνα της Παναγίας στο χωριό Καμάρες της Προποντίδας. Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας και συνεχίζουμε με τον αρχαιολογικό χώρο της ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ για να Φφθάσουμε στην όμορφη παραλία ΘΕΡΜΑ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά, πριν καταλήξουμε και πάλι μετά από μια ενδιαφέρουσα περιήγηση, στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, το απόγευμα για το ταξίδι της επιστροφής προς την Αλεξανδρούπολη και το ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, το βράδυ, δείπνο, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ, με στάση στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά και σε καφέ της εθνικής οδού στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Ταξιδέψτε με το

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3* στην ΚΑΒΑΛΑ και (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΑΝΑΤΟΛΙΑ » 3* στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
  • Τέσσερα πρωινά και τέσσερα δείπνα .
  • Tα εισιτήρια του F/B για ΘΑΣΟ.Tα εισιτήρια του πλοίου για τη Σαμοθράκη.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής (ΤΑΚΚ).
  • Φ.Π.Α.
  • Σην αναχώρηση , 13/7/24 όλες οι διανυκτερεύσεις θα είναι στο ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ & στην αναχώρηση 14/8/24, όλες οι διανυκτερεύσεις θα είναι στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ της ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου

3ο άτομο εως 12 ετών σε 3κλινο

318€

+ 100€

288€

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών