+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

Κεφαλονιά, 4 ημέρες (αναχώρηση: 02 Ιουνίου) από 270€

logo-heart-light

Αναχώρηση: 02 Ιουνίου 2023

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για το λιμάνι της Κυλλήνης, με ενδιάμεση στάση, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για το λιμάνι του Πόρου. ‘Αφιξη στην όμορφη Κεφαλονιά, γεύμα προαιρετικά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, επίσκεψη στο Αργοστόλι, περίπατοι στο γραφικό λιθόστρωτο, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

Πρωινή αναχώρηση για περιήγηση – γνωριμία του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας, κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Ακολουθεί μια ‘γοητευτική’ διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού που μας οδηγεί στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου, παραμονή, επίσκεψη. Πορεία επιστροφής για το ξενοδοχείο μας, με θέα την ιστορική χερσόνησο της ʼσσου, με το ενετικό κάστρο, που μας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίσουμε και την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός ένας τοπικός συνεταιρισμός κρασιού που παράγει τα περίφημα κρασιά ‘Ρομπόλα’. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραθαλάσσια και τουριστική περιοχή ΣΚΑΛΑ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Κλείνουμε την ημέρα μας με τους τελευταίους περιπάτους στην πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι. Διαν/ση.

Πρωινό και μια υπέροχη διαδρομή από τα όμορφα χωριά του δήμου Λειβαθούς ξεκινά, περνά από τα Κουρκουμελάτα και τα Καλιγάτα και συνεχίζεται με το γύρω της Λάσσης. Θα συναντήσουμε τις υπέροχες παραλίες του πλατύ και μακρύ γιαλού και θα καταλήξουμε για επίσκεψη στις καταβόθρες. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο λιμάνι του Πόρου και αποχαιρετάμε το νησί, ‘’γεμάτοι εικόνες και όμορφα τοπία’’ με την επιβίβαση μας στο πλοίο. ʼφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης και συνεχίζουμε για Αθήνα, όπου με ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε το βράδυ.

Ταξιδέψτε στη Κεφαλονιά με το

• Μεταφορές , εκδρομές , περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
• Εισιτήρια πλοίων, από και προς Κεφαλονιά.
• Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό, στα ξενοδοχεία Apollon Palace 3* η MEDITERRANEE 4*
• Ημιδιατροφή, στο ξενοδοχείο MEDITERRANEE 4* .
• Αρχηγός – συνοδός.
• Φ.Π.Α.

  • Ο φόρος διαμονής 3€ & 1.50€ αντίστοιχα (Α & Β), ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
  • Είσοδοι σε μουσεία, σπήλαια, αρχαιολογικούς χώρους κτλ.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

 

Ξενοδοχείο

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο ως 12 ετών

Α. MEDITERRANEE 4*
(περιοχή ΛΑΣΣΗΣ)

450€

+ 120€

380€

Β. ΑPOLLON PALACE 3*
(περιοχή ΜΕΤΑΞΑΤΑ)

270€

+ 66€

206€

 

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών