Λακωνική και Μεσσηνιακή Μάνη!

Αναχωρήσεις:  26/10 

Διάρκεια: 3 ημέρες!

 

ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ – ΛΙΜΕΝΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ!

  • *Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OASIS 3*.
  • *2 πρωινά.
  • *2 δείπνα.
  • *Αρχηγός - συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.

Προσωπικά έξοδα.

Οδικό

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν χτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε τη Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ, στάση – επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς. Το απόγευμα καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας, στη ΣΚΑΛΑ, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, μία σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την «ιδιαίτερη γοητεία» του Μανιάτικου τοπίου, με μία μοναδική αρχιτκετονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια και αμέσως μετά τον όμορφο οικισμό ΝΕΟΥ ΟΙΤΥΛΟΥ, στη Μεσσηνιακή Μάνη. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, με στάση στην πόλη του ΓΥΘΕΙΟΥ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Κάνε Κράτηση

Share

Λακωνική και Μεσσηνιακή Μάνη

Λακωνική και Μεσσηνιακή Μάνη

Τιμή από €135