Ληξουριώτικο Καρναβάλι στην Κεφαλλονιά

Αναχώρηση: 28/02

Διάρκεια: 4 ημέρες 

Τιμή κατ’ άτομο

Δίκλινο: 245€
3ο Άτομο σε 3κλινο, έως 12 ετών: 180€
Επιβάρυνση Μονόκλινου: 60€

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο   ξενοδοχείο « ΙΟΝΙΑΝ PLAZA » 3* στo  AΡΓΟΣΤΟΛΙ
  • 3 πρωινά 
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α. 
  • Φόρος   διαμονής.

  • Είσοδος σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται. 
  •  Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο ή δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Συνάντηση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλλονιά. Ενδιάμεση στάση στην Ακράτα , και στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για Κεφαλλονιά. Άφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Αργότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

Αναχώρηση το πρωί για το γύρο της Κεφαλλονιάς. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού  βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου  με το ενετικό κάστρο ,  και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Αναχώρηση το πρωί για το Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο.

Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα). Συνεχίζουμε για το γραφικό Ληξούρι  με την φανταστική Καρναβαλική παρέλαση . Επιστροφή στο Αργοστόλι και το βράδυ προαιρετικά φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα.

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση από το ξενοδοχείο. θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο  Καταβόθρες .Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην Λάσση με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου  Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό Κουρκουμελάτα, και στο μοναστήρι του Αγ. Ανδρέα.  Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα για τα Κούλουμα.  Τελευταίος σταθμός μας ο Πόρος όπου αποχαιρετάμε την Κεφαλλονιά και αναχωρούμε για την Αθήνα

Κάνε Κράτηση

Share

Ληξουριώτικο Καρναβάλι στην Κεφαλλονιά

Ληξουριώτικο Καρναβάλι στην Κεφαλλονιά

Τιμή από €245