Στη Μαγεία της λίμνης Ταυρωπού ( Πλαστήρα)

&  τα “Ελβετικά  Τοπία‘” του  Κοζιακα- Καλαμπάκα – Μετέωρα – Ελάτη

Αναχώρηση: 29/02

Διάρκεια: 3 ημέρες 

Τιμή κατ’ άτομο

Δίκλινο: 155€
3ο Άτομο σε 3κλινο, έως 12 ετών: 130€
Επιβάρυνση Μονόκλινου: 35€

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*   στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
  • 2 πρωινά & 2 δείπνα
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α. 
  • Φόρος   διαμονής.

  • Είσοδος σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται. 
  •  Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο ή δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση στις 07:45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή   της ΛΑΜΙΑΣ και μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ – ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ φθάνουμε στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ  στη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη καταπράσινη διαδρομή μας  συνεχίζεται με το γύρο της λίμνης, που βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων, έχει έκταση περίπου 25.000 στρεμμάτων,  βάθος περίπου 65 μέτρα, ενώ το φράγμα, έχει μήκος 220 μέτρα και ύψος 83 μέτρα. Με μια ακόμη μικρή στάση στα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ,  ολοκληρώνεται μια ξεχωριστή διαδρομή, που μας οδηγεί στο βόρειο τμήμα της λίμνης και από εκεί μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Χρόνος  ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, με το  ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο, σε μια περιοχή που θυμίζει Ελβετικό τοπίο,   με την ΕΛΑΤΗ χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο 920 μέτρων στο όρος Κόζιακας.  Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ για περιπάτους παρακολούθηση αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο τοπικός Δήμος. Δείπνο  και διασκέδαση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διαν/ση

Μετά το πρωινό θα ανηφορίσουμε στους ιερούς βράχους των ΜΕΤΕΩΡΩΝ  για να επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές, ΒΑΡΛΑΑΜ και ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ. Αμέσως  μετά θα επισκεφθούμε την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για να γιορτάσουμε τα κούλουμα  και να γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού ΛΑΜΙΑΣ – ΑΘΗΝΑΣ, άφιξη το βράδυ.

Κάνε Κράτηση

Share

Στη Μαγεία της λίμνης Ταυρωπού ( Πλαστήρα)

Στη Μαγεία της λίμνης Ταυρωπού ( Πλαστήρα)

Τιμή από €155