+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Οδική εκδρομή : Μικρασιατικά Παράλια – Σμύρνη – Καππαδοκία, 10 ημέρες (Ιούλιος – Αύγουστος ’24) από 695€

logo-heart-light

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ - ΤΡΟΙΑ - ΠΕΡΓΑΜΟ - ΣΜΥΡΝΗ - ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ - ΣΙΝΑΣΣΟ - ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΜΑΤΟΣ - ΑΓΚΥΡΑ - ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 05, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ & 02, 16, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ:  Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή AΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ, για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ: Πρωινό και αναχώρηση για ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων και τις σύντομες αγορές στα ελληνικά «DUTY FREE SHOPS» περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέσω ΚΕΣΑΝΗΣ και νέας γέφυρας Ελλησπόντου για το ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ. Τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΤΡΟΙΑ – ΠΕΡΓΑΜΟ – ΣΜΥΡΝΗ: Πρωϊνή αναχώρηση για επίσκεψη του αρχαιολογικό χώρου της ΤΡΟΙΑΣ. Περνώντας στη συνέχεια από το ΑΙΒΑΛΙ θα επισκεφθούμε την ΠΕΡΓΑΜΟ. Γνωριμία με την αρχαία πόλη της Περγάμου και περιήγηση στην διάσημη Κόκκινη Βασιλική(μία από της επτά αρχαιότερες εκκλησίες της Ανατολής) και στο Ασκληπιείο (ένα από τα αρχαιότερα νοσοκομεία, βρίσκεται νοτιοδυτικά της πόλης και ήταν αφιερωμένο στο θεό της υγείας). Η Πέργαμος ήταν μια δοξασμένη και πλούσια πόλη της επαρχίας Τευθρανίας της Μυσίας, στη Μικρά Ασία και πρωτεύουσα του ομώνυμου Βασιλείου. Aργά το απόγευμα καταλήγουμε στην πόλη της ΣΜΥΡΝΗΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και περίπατοι γνωριμίας με την πόλη, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ:ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΣΟΣ – ΠΑΜΟΥΚΚΑΛΕ: Σύντομη γνωριμία – περιήγηση με την πόλη και τα αξιοθέατα της ΣΜΥΡΝΗΣ, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τις συνοικίες Κurtulus (η συνοικία του παζαριού), Κonak (στα νότια της παραλίας μετά την πλατεία του ρολογιού), Ιsmet Κaptan ( το σύγχρονο κέντρο), Αlsanak (στο λιμάνι ο πρώην Φραγκομαχαλάς ), το Κορδελιό και το Καντιφέ Καλέ. Αμέσως μετά αναχωρούμε για το ΣΕΛΤΣΟΥΚ, για να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο της ΕΦΕΣΟΥ. Για περισσότερο από 1.000 χρόνια, ήταν μία από τις μεγαλουπόλεις του αρχαίου κόσμου και πρωτεύουσα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Συνεχίζουμε με προορισμό την περιοχή του ΠΑΜΟΥΚΚΑΛΕ. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε την ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ, όπου υπήρχε σχολή γλυπτικής στην αρχαία εποχή, το Ναό της Αφροδίτης και το αρχαίο στάδιο. ‘Αφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και περιήγηση της πόλης, που δημιουργήθηκε όταν μία πηγή μεγάλης περιεκτικότητας σε διαλυμένο δικαρβονικό ασβέστιο χύθηκε ως καταρράκτης από την άκρη ενός γκρεμού. Το υγρό κρύωσε και σκλήρυνε αφήνοντας πίσω του εναποθέσεις ασβεστίου, διαμορφώνοντας φυσικές λίμνες, υψώματα και προεξοχές. Το Παμούκκαλε, το όνομα του οποίου στην κυριολεξία σημαίνει «κάστρο από βαμβάκι», είναι επίσης η περιοχή όπου βρισκόταν η αρχαία πόλη της Ιεράπολης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΜΟΥΚΚΑΛΕ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΠΡΟΚΟΠΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ: Αναχώρηση το πρωί για ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα τακτοποιηθούμε νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο ΠΡΟΚΟΠΙ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με την πόλη που βρίσκεται στην καρδιά της Καππαδοκίας, στην ηφαιστειογενή περιοχή, όπου ο άνεμος και η διάβρωση εργάστηκαν αιώνες για να δημιουργήσουν τους κώνους, τα φαράγγια και τις κοιλάδες, που συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ (ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ): Ξενάγηση – γνωριμία με την ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ, όπου χάρη στην ομορφιά της και τους βυζαντινούς θησαυρούς που διαθέτει, είναι ένα από τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου, η συνάντηση της φωτιάς, του νερού και του αέρα. Το λεκανοπέδιο της Καππαδοκίας έχει σχηματιστεί από διάβρωση και ανήκει σε ένα αρχαίο οροπέδιο, το έδαφος του οποίου αποτελείται από ηφαιστειακό υλικό, πολύ μαλακό, από τη συσσώρευση λάβας και λάσπης που κύλησαν από τα βουνά. Από την διάβρωση το έδαφος σχίστηκε, δίνοντας στο τοπίο μια όψη σεληνιακή. Έτσι το οροπέδιο αλλοιώθηκε, παίρνοντας εκπληκτικά σχήματα. Συναντά κανείς λοιπόν στο βάθος της κοιλάδας, κώνους, κολόνες, πύργους, πυραμίδες ή βελόνες των οποίων το ύψος φτάνει μέχρι και τα τριάντα μέτρα. Υπάρχουν 360 εκκλησίες λαξεμένες μέσα στο μαλακό ηφαιστειακό υλικό. Θα επισκεφθούμε το χωριό ΖΕΛΒΕ λαξευμένο μέσα στα βράχια, το Ουτζχισάρ και την Αβανο, χτισμένη στις όχθες του ʼγη ποταμού, περιοχή φημισμένη για τις βιοτεχνίες υφαντών και κεραμικών. Επιστροφή στο Προκόπι για δείπνο και προαιρετική διασκέδαση με χορούς των Μεβλανιάνων (Δερβίσηδων) και διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ:ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ( ΣΙΝΑΣΣΟ – ΜΑΛΑΚΟΠΗ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΜΑΤΟΣ): Επίσκεψη στη ΣΙΝΑΣΣΟ και ξενάγησή στον ιερό Nαό του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς και το Ναό του Αγίου Βασιλείου. Ακολουθεί επίσκεψη – ξενάγηση στην υπόγεια πόλη της Μαλακοπής, σε βάθος 55μ. και έκταση 4,500 τ.μ.. Θα γνωρίσουμε την καλοδιατηρημένη εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, και θα θαυμάσουμε τον τρούλο που παραμένει σχεδόν άθικτος, για να συνεχίσουμε με την Καρβάλη για επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ. Γρηγορίου του Ναζιανζηνού. Επόμενος σταθμός η κοιλάδα του Περιστρέματος (Ihlara), με τις εκπληκτικά λαξευμένες εκκλησίες στη λάβα που έχει παγώσει. Θα θαυμάσουμε ένα ιδιόμορφο τοπίο στο οποίο υπάρχουν περίπου 100 λαξευμένες εκκλησίες, τέσσερες εκ των οποίων θα γνωρίσουμε. Οι κάθετοι βράχοι κομμένοι σαν από μαχαίρι, εντυπωσιάζουν. Επιστροφή στο Προκόπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΠΡΟΥΣΑ:  Πρωϊνή αναχώρηση για ΠΡΟΥΣΑ, με τη διαδρομή μας να περνά από την Αλμυρή λίμνη. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ στην ΠΡΟΥΣΑ. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος, για γνωριμία με την πόλη που φιλοξενεί μεταξύ άλλων, τον τάφο του Καραγκιόζη και το Ουλού Τζαμί με τους είκοσι τρούλους, διανυκτέρευση.

9Η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΥΣΑ – KOMOTHNH: Μετά το πρωινό, από τη γνωστή διαδρομή περνώντας και πάλι από τη νέα γέφυρα των Δαρδανελλίων, θα καταλήξουμε για διανυκτέρευση στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

10Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ: Πρωϊνό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Με μικρές στάσεις καθοδόν φθάνουμε το βράδυ.

Ταξιδέψτε με το

 • Eκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Εννέα διαν/σεις στην Τουρκία σε ξενοδοχεία 4*.
 • Δύο διαν/σεις στην ΕΛΛΑΔΑ σε ξενοδοχεία 3*.
 • Ημιδιατροφή στην ΤΟΥΡΚΙΑ, πρωινό στην Ελλάδα, (9 πρωινά & 7 δείπνα ).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης .
 • Φ.Π.Α.
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο έως 12 ετών

695€

+ 265€

625€

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Είναι δυνατόν το πρόγραμμα να εκτελεσθεί αντίστροφα και οι διανυκτερεύσεις στην ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, να γίνουν στη ΑΒΑΝΟ η το ΝΕΒΣΕΧΙΡ και στην Ελλάδα οι διανυκτερεύσεις να γίνουν και σε μια από τις πόλεις ΞΑΝΘΗ η ΚΑΒΑΛΑ.
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών