+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Οδική εκδρομή: Ανατολική Ρωμυλία “Απόδραση στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας”, 6 ημέρες (Αναχώρηση: 20 Ιουνίου ’24) από 420€

logo-heart-light

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΩΖΟΠΟΛΗ - ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ - ΒΑΡΝΑ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ: Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, για το γνωστό χειμερινό θέρετρο του ΜΠΑΝΣΚΟ, άφιξη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ: Πρωινή αναχώρηση για τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Βουλγαρίας, τη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Φθάνουμε και αρχίζουμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη, με κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος την ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, τους ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ και το σπίτι – Μουσείο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ. Η όμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται για τις γραφικές ακτές της Μαύρης θάλασσας και την πόλη της ΣΟΖΩΠΟΛΗΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΒΑΡΝΑ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ:   Ημερήσια εκδρομή στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Πρώτος σταθμός η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι της Βουλγαρίας το ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ, για να ακολουθήσει η ΒΑΡΝΑ, όπου στη σύντομη περιήγηση μας θα δούμε την πλατεία της 9ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΟΠΕΡΑ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ και το ΕΝΥΔΡΕΙΟ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Τελευταίος σταθμός για σήμερα η πόλη της ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ, με τις 42 εκκλησίες, τα τείχη της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ (παλαιά Μητρόπολη) και την παλαιά πόλη προστατευόμενο μνημείο της UNESCO. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΣΩΖΟΠΟΛΗ:   Πρωινό και περιήγηση στην παλαιά αποικία των Ελλήνων τη ΣΩΖΟΠΟΛΗ (Αρχαία Απολλωνία), ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Βουλγαρίας. Ιδρύθηκε από Έλληνες αποίκους τον 7ο αιώνα π.Χ. και είχε την ονομασία ‘Ανθεια, ενώ σύντομα μετονομάστηκε σε Απολλωνία εξαιτίας του ναού του Απόλλωνα που βρισκόταν στην περιοχή. Με αμμώδεις παραλίες, παραδοσιακή βουλγαρική αρχιτεκτονική και γραφικά πλακόστρωτα στενά προσελκύει πλήθος τουριστών κάθε χρόνο. Σήμερα, πολλοί κάτοικοι της παλαιάς πόλης, απόγονοι των Ελλήνων που δε μετανάστευσαν, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την Ελληνική γλώσσα και να κρατούν τις παραδόσεις μέσα από τον τοπικό Ελληνοβουλγαρικό σύλλογο. Σημαντικά σημεία αναφοράς οι εκκλησίες της ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ του ΑΓΙΟΥ ΖΩΣΙΜΟΥ και του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και των ΑΓΙΩΝ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΥ, όπου φυλάσσονται τα λείψανα του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΒΑΠΤΙΣΤΗ. Χρόνος ελεύθερος, για κολύμπι, χαλάρωση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ – ΚΑΒΑΛΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΑΒΑΛΑ μέσω ΣΒΙΛΕΓΚΡΑΝΤ, με ενδιάμεση στάση στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και σε ΚΑΦΕ της Εγνατίας οδού. Τακτοποίηση το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ και σε ΚΑΦΕ της Εθνικής οδού στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

Ταξιδέψτε με το

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
 • Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στο ΜΠΑΝΣΚΟ, με πρωινό και δείπνο.
 • Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SELINA 4* , στη ΣΟΖΩΠΟΛΗ.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ και τρία δείπνα, στο ξενοδοχείο.
 • Μια διανυκτέρευση στην ΚΑΒΑΛΑ, σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό μπουφέ.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι / Check Point 25 €.
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
 • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου Δωματίου

3ο άτομο εώς 12 ετών

420€

+ 155€

400€

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Είναι δυνατόν η διανυκτέρευση της ΚΑΒΑΛΑΣ να γίνει και την ΚΟΜΟΤΗΝΗ η την ΞΑΝΘΗ.

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών