+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Οδική Εκδρομή: Καππαδοκία, 8 ημέρες (Ιούλιος – Αύγουστος ’24) από 545€

logo-heart-light

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ - ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ - ΓΟΡΔΙΟ - ΑΓΚΥΡΑ - ΑΒΑΝΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ - ΣΙΝΑΣΣΟ - ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΥΣΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣEIΣ: 13, 20, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ & 03, 10, 17, 24, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ:  Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ, για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – EΣΚΙ ΣΕΧΙΡ: Πρωινό και αναχώρηση για ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος της από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, αφήνοντας δεξιά την όμορφη πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μας οδηγεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Mετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων περνάμε τη γέφυρα του ΕΒΡΟΥ και τον έλεγχο των τούρκικων συνόρων, για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέσω ΚΕΣΑΝΗΣ και νέας γέφυρας Δαρδανελίων και ‘ απολαμβάνουμε ‘ μια μοναδική εικόνα από τα στενά των Δαρδανελίων και την ευρύτερη περιοχή. Τακτοποίηση νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πολύ όμορφη πόλη του ποταμού Τέμβριου, 790 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, στη Φρυγική πεδιάδα, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ – ΓΟΡΔΙΟΣ – ΑΓΚΥΡΑ – ΑΒΑΝΟΣ: Αναχώρηση για ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, με τη διαδρομή μας να περνάει από το ΓΟΡΔΙΟ, σημείο γνωστό σε όλους για τον γόρδιο δεσμό του Μ. Αλεξάνδρου, αλλά και από την πρωτεύουσα της Τουρκίας, την ΑΓΚΥΡΑ, όπου θα έχουμε σύντομη περιήγηση. Μια πόλη με δύο όψεις η μια σαφώς σύγχρονη, αποτέλεσμα της θέλησης ενός μόνο ανθρώπου, του Ατατούρκ για τη δημιουργία σπουδαίου ασιατικού κέντρου, η άλλη παλαιά, που μαρτυρεί το παρελθόν της Τούρκικης πρωτεύουσας. Επίσκεψη στο Μαυσωλείο του Ατατούρκ ένα πραγματικά μεγαλοπρεπές μνημείο και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε αργά το απόγευμα, στο ξενοδοχείο μας στην ΑΒΑΝΟ. Δείπνο και πρώτη γνωριμία με την πόλη που βρίσκεται στην καρδιά της Καππαδοκίας, στις όχθες του ‘Αγη ποταμού, περιοχή φημισμένη για τις βιοτεχνίες υφαντών και κεραμικών. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ( ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ): Ξενάγηση – γνωριμία με την περιοχή της ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΜΑΤΟΣ, όπου χάρη στην ομορφιά της και τους βυζαντινούς θησαυρούς που διαθέτει, είναι ένα από τα θαύματα του σύγχρονου κόσμου, η συνάντηση της φωτιάς, του νερού και του αέρα. Το λεκανοπέδιο της Καππαδοκίας έχει σχηματιστεί από διάβρωση και ανήκει σε ένα αρχαίο οροπέδιο, το έδαφος του οποίου αποτελείται από ηφαιστειακό υλικό, πολύ μαλακό, από τη συσσώρευση λάβας και λάσπης που κύλησαν από τα βουνά. Από την διάβρωση το έδαφος σχίστηκε, δίνοντας στο τοπίο μια όψη σεληνιακή. Έτσι το οροπέδιο αλλοιώθηκε, παίρνοντας εκπληκτικά σχήματα. Συναντά κανείς λοιπόν στο βάθος της κοιλάδας, κώνους, κολόνες, πύργους, πυραμίδες ή βελόνες των οποίων το ύψος φτάνει μέχρι και τα τριάντα μέτρα. Υπάρχουν 360 εκκλησίες λαξεμένες μέσα στο μαλακό ηφαιστειακό υλικό. Θα επισκεφθούμε το χωριό ΖΕΛΒΕ λαξευμένο μέσα στα βράχια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και προαιρετική διασκέδαση με χορούς των Μεβλανιάνων (Δερβίσηδων) και διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ:ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ( ΣΙΝΑΣΣΟ – ΜΑΛΑΚΟΠΗ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΜΑΤΟΣ): Επίσκεψη στη ΣΙΝΑΣΣΟ και ξενάγησή στον ιερό Nαό του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς και το Ναό του Αγίου Βασιλείου. Ακολουθεί επίσκεψη – ξενάγηση στην υπόγεια πόλη της Μαλακοπής, σε βάθος 55μ. και έκταση 4,500 τ.μ.. Θα γνωρίσουμε την καλοδιατηρημένη εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, και θα θαυμάσουμε τον τρούλο που παραμένει σχεδόν άθικτος, για να συνεχίσουμε με την Καρβάλη για επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ. Γρηγορίου του Ναζιανζηνού. Επόμενος σταθμός η κοιλάδα του Περιστρέματος (Ihlara), με τις εκπληκτικά λαξευμένες εκκλησίες στη λάβα που έχει παγώσει. Θα θαυμάσουμε ένα ιδιόμορφο τοπίο στο οποίο υπάρχουν περίπου 100 λαξευμένες εκκλησίες, τέσσερες εκ των οποίων θα γνωρίσουμε. Οι κάθετοι βράχοι κομμένοι σαν από μαχαίρι, εντυπωσιάζουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΠΡΟΥΣΑ:  Πρωϊνή αναχώρηση για ΠΡΟΥΣΑ, με τη διαδρομή μας να περνά από την Αλμυρή λίμνη. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ στην ΠΡΟΥΣΑ. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος, για γνωριμία με την πόλη που φιλοξενεί μεταξύ άλλων, τον τάφο του Καραγκιόζη και το Ουλού Τζαμί με τους είκοσι τρούλους, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΥΣΑ – KOMOTHNH: Μετά το πρωινό, από τη γνωστή διαδρομή περνώντας και πάλι από τη νέα γέφυρα των Δαρδανελλίων, θα καταλήξουμε για διανυκτέρευση στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ: Πρωϊνό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Με μικρές στάσεις καθοδόν φθάνουμε το βράδυ.

Ταξιδέψτε με το

 • Eκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (5) διαν/σεις στην Τουρκία σε ξενοδοχεία 4* .
 • Ημιδιατροφή στην ΤΟΥΡΚΙΑ ( 5 πρωινά, 5 δείπνα).
 • Δύο διαν/σεις στην ΕΛΛΑΔΑ σε ξενοδοχεία 3* με πρωινό .
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φόροι ξενοδοχείων.
 • Φ.Π.Α.
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

3ο άτομο εώς 12 ετών

545€

+ 195€

490€

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Είναι δυνατόν στην Ελλάδα οι διανυκτερεύσεις να γίνουν και σε μια από τις πόλεις ΞΑΝΘΗ η ΚΑΒΑΛΑ και στην ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ, στο ΠΡΟΚΟΠΙ η το ΝΕΒΣΕΧΙΡ

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών