+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Οδική Εκδρομή: Ρήνος – Μέλανας Δρυμός (Φραγκονία – Αλσατία – Ρηνανία) 9 ημέρες (Αναχώρηση: 30 Ιουλίου ’24) από 795€

logo-heart-light

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

ΜΑΝΧΑΙΜ - ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ - ΛΙΝΤΑΟΥ - ΤΙΤΙΖΕΕ - ΡΗΝΟΣ - ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΤΕΝ ΜΠΑΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΚΟΛΜΑΡ

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ: Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ. Διανυκτέρευση εν πλώ.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ – TYΡΟΛΟ: ‘Αφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για την περιοχή του ΤΥΡΟΛΟ. Περνώντας από τις περιοχές Μάρκε, Αιμίλια Ρομάνια και διασχίζοντας της ‘Αλπεις της Βόρειας Ιταλίας, θα καταλήξουμε αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ – ΛΙΜΝΗ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ – ΛΙΝΤΑΟΥ – ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ – ΤΙΤΙΖΕΕ – ΜΑΝΧΑΙΜ: Μετά το πρωινό θα έχουμε σύντομη γνωριμία με την πόλη του ποταμού ΙΝΝ, πριν αναχωρήσουμε για τις μαγευτικές περιοχές του ΤΥΡΟΛΟ και του ΦΟΡΑΛΜΠΕΡΓΚ, όπου μέσω του τούνελ ΖΑΝΚΤ ΑΝΤΟΝ θα συνεχίσουμε για την ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑΣ. ‘Αφιξη στο παραλίμνιο ΛΙΝΤΑΟΥ για να γνωρίσουμε το γραφικό λιμάνι με το Λιοντάρι και τον Φάρο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, απολαμβάνοντας τον καφέ μας με θέα την λίμνη. Επόμενος μας σταθμός το ΤΙΤΙΖΕ, στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού (Μαύρο Δάσος). Προαιρετική βόλτα με πλοιάριο στη μικρή λίμνη και ελεύθερος χρόνος για περιπάτους και αγορές αναμνηστικών. Μέσω ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΡΛΖΡΟΥΗΣ, θα καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στο ΜΑΝΧΑΙΜ, πόλη στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ – ΒΑΥΑΡΙΑ – ΡΟΤΤΕΝΜΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΓΚΟΝΙΑ: Μια ακόμη συναρπαστική ημέρα ξεκινά, με την εκδρομή μας στο Μεσαιωνικό ΡΟΤΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ, στο κρατίδιο της Βαυαρίας στην περιοχής της Φραγκονίας. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα Μεσαιωνικά τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Ιακώβου καθώς και την έκθεση Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και το Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ΜΑΝΧΑΙΜ, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ – ΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΡΗΝΟΣ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ- ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ: Αναχώρηση για την περιοχή του Ρήνου, μια από τις όμορφες της Γερμανίας, πλάι στον ποταμό με τα επιβλητικά κάστρα, τους αμπελώνες και τα γραφικά χωριουδάκια. ‘Αφιξη στο ΖΑΝΚΤ ΓΚΟΡ με τον επιβλητικό βράχο Λόρελαι. Προαιρετική κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο, άφιξη στην πόλη ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ στην συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ, για να δούμε το επιβλητικό μνημείο του Βίλχεμ Κάιζερ, σύμβολο της Γερμανικής Ενότητας . Επιστροφή στο Μάνχαιμ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ – ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ: Πρωινή επίσκεψη στην ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ, από τις λίγες πόλεις που γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πλάι στον ποταμό Νέκαρ με το κάστρο, την παλιά έδρα των Παλατίνων, με τα επιβλητικά κωδωνοστάσια των εκκλησιών και τις στέγες των σπιτιών της πόλης στην περιοχή των καλλιτεχνών. Θα γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο με τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο αλλά και το παλαιότερο Πανεπιστήμιο της Γερμανίας. Επιστροφή το μεσημέρι στο ΜΑΝΧΑΙΜ και γνωριμία με το κέντρο της πόλης. Θα δούμε το ΒΑΣΣΕΡ ΤΟΥΡΜ, σύμβολο της πόλης και το λιμάνι του Ρήνου, ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια λιμάνια της χώρας. Χρόνος ελεύθερος στα πολυκαταστήματα της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΝΧΑΙΜ – ΜΠΑΤΕΝ ΜΠΑΤΕΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ – ΜΙΛΑΝΟ: Αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν, την κωμόπολη στο ομοσπονδιακό κράτος της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στην Γερμανία. Βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές του Μέλαινος Δρυμού, στις όχθες του ποταμού Όου, κοντά στην Καρλσρούη. Eίναι από τις πιο γραφικές λουτροπόλεις της Γερμανίας, επίσης προσφέρει και πολλές ευκαιρίες για ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες. Οι πηγές του Μπάντεν-Μπάντεν είναι γνωστές για πάνω από 2.000 χρόνια και οι σχετικές εγκαταστάσεις σήμερα θυμίζουν έντονα ρωμαϊκά λουτρά του 3ου αιώνα μ.Χ. Επόμενος σταθμός η περιοχή της Αλσατίας και η πόλη του ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ. Μικρή στάση για περιπάτους στην παλιά πόλη με τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό ΝΟΤΡ ΝΤΑΜ και συνεχίζουμε για ΚΟΛΜΑΡ, μια πολύ όμορφη πόλη, με χρωματιστά κτίρια, που βρίσκεται στο ‘’δρόμο του κρασιού . Η διαδρομή μας συνεχίζεται και μας οδηγεί στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή του ΜΙΛΑΝΟΥ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΜΙΛΑΝΟ – ΑΝΚΟΝΑ: Νωρίς το πρωί μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλώ.

9Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ: ‘Αφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Αφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Ταξιδέψτε με το

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, εκτός της 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( 6 πρωϊνά & 5 δείπνα ).
 • Εισιτήρια πλοίων σε 4ΚΛΙΝΕΣ καμπίνες με W.C. ( ΑΒ4 ).
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
 • Φόροι ( TAKK) και Check point ( 65 € ανά άτομο ).
 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

 

 

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

3ο άτομο εώς 12 ετών

795€

+ 275€

715€

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΑΝ/ΣΗ ΤΗΣ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΑΣ H‘ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
 • ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΣ.

KAMΠΙΝΕΣ ΠΛΟΙΩΝ:

Για τις περιπτώσεις που είναι εφικτή η αναβάθμιση της καμπίνας, υπάρχουν οι παρακάτω επιβαρύνσεις:

Τιμές ανά άτομο με επιστροφή / ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Τύπος καμπίνας

Ονομασία

Τιμή

 

ΑΒ2

2κλινη Εσωτερική

65€

 

Α2

2κλινη Εξωτερική

85€

 

ΑΒ3

3κλινη Εσωτερική

35€

 

Α3

3κλινη Εξωτερική

65€

 

Α4

4κλινη Εξωτερική

35€

 

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών