+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά στις υπόγειες στοές και τις πυραμίδες του Μέλνικ

logo-heart-light

Οδική εκδρομή, αναχωρήσεις: 24/12 & 31/12 2022

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας  και  συνεχίζουμε για το  γραφικό  οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, επίσκεψη  στον ορεινό οικισμό  με  τη  μοναδική θέα στο Θερμαϊκό, γεύμα προαιρετικά και προσπερνώντας τη Θεσσαλονίκη θα καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  χρόνος  ελεύθερος,  εορταστικό δείπνο,  διανυκτέρευση.

Πρωινό και  μια  συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος  σταθμός  η  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΤΙΜΙΟΥ  ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ  στο  Ακριτοχώρι  Σερρών,  με  μοναδική  θέα  στη  λίμνη  της  Κερκίνης  και  το  όρος  Μπέλες.  Ακολουθεί  επίσκεψη  στη  ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Θα γνωρίσουμε  έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από την Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα  προαιρετικά  και  επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι  στην  πόλη,  δείπνο,  διανυκτέρευση.

Πρωινό και με κατεύθυνση το ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ, επισκεπτόμαστε το γνωστό για την αντίστασή των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ. Η  διαδρομή  μας  συνεχίζεται  για  το  συνοριακό  σταθμό  του  Προμαχώνα, με τελικό προορισμό  το  ΜΕΛΕΝΙΚΟ  η  ΜΕΛΝΙΚ, τη  μικρότερη αλλά ίσως και πιο γραφική πόλη της Βουλγαρίας σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα Ελληνικά σύνορα του Προμαχώνα.  Η Ρωμαϊκή γέφυρα, το παλιό χαμάμ, το φρούριο του ηγεμόνα Σλάβ, όπως και τα λείψανα μερικών εκκλησιών (που κάποτε ήταν 75), μαρτυρούν το πλούσιο παρελθόν της πόλης. Τα παλιά κτήρια του Μέλνικ εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους.  Η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ακμή του Μελένικου οφειλόταν κυρίως στην εμπορία των κρασιών. Οι περίφημες «Πυραμίδες του Μέλνικ» καλύπτουν τη μικρή κοιλάδα και δημιουργούν μια ξεχωριστή εικόνα. Αξιοποιούνται ακόμη και σήμερα από όσους παραγωγούς κρασιού επέλεξαν να συνεχίσουν τις οικογενειακές τους παραδόσεις. Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο,   διανυκτέρευση.

Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ με προορισμό  τη  ΒΕΡΓΙΝΑ,  επίσκεψη του  ομώνυμου  Μουσείου  και  του  αρχαιολογικού  χώρου. Αμέσως  μετά  αναχώρηση  για  Αθήνα  μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΜΙΑΣ,  με  ενδιάμεσες  στάσεις,  άφιξη  το βράδυ.

Ταξιδέψτε στις μαγευτικές Σέρρες με το

Εκδρομές – περιηγήσεις με  σύγχρονο πούλμαν.

* Διαμονή (3) διαν/σεις στο  ξενοδοχείο  PHILIPPOS  XENIA  4*  στην  πόλη  των  ΣΕΡΡΩΝ.

*  Τρία  πρωινά  &  τρία  δείπνα.

* Αρχηγός συνοδός.

 * Φ.Π.Α.  & * Φόρος  διαμονής .

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:   ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ                     238 €

                                           ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ      215 €

                                           ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ   ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ         75 €       

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    Αυτό το είδατε;

    Flash Sale για Χριστούγεννα στο Ντουμπάι!
    Αυτά τα Χριστούγεννα Go Exotic!