+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

Θεσσαλία, 3 ημέρες, οδική εκδρομή

logo-heart-light

Αναχώρηση: 3 Σεπτεμβρίου 2022

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεσες στάσεις, με προορισμό στη πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα. Θα πραγματοποιηθεί περιήγηση με το πούλμαν θαυμάζοντας τα χωρία που θα συναντήσουμε στη διαδρομή μας και την εκπληκτική ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος γύρω από τη τεχνητή λίμνη Πλαστήρα. Θα πραγματοποιήσουμε στάσεις στο επιβλητικό φράγμα, στα Καλύβια Πεζούλας, και στη πλαζ Λαμπερού όπου θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα. Αναχώρηση προς το κέντρο των Τρικάλων και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα Μετέωρα, το δεύτερο πλέον σημαντικό μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα, ύστερα από το Άγιο Όρος. Από τα 24 μοναστήρια σήμερα λειτουργούν τα έξι ενώ τα υπόλοιπα 15 είναι ακατοίκητα και ερειπωμένα. Οι Ιερές Μονές της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Νικολάου του Αναπαυσά, και του Βαρλαάμ είναι αντρικές ενώ η Ιερά Μονή Ρουσάνου και Αγίου Στεφάνου γυναικείες. Θα επισκεφθούμε κάποιες από τις μονές, που θα δέχονται επισκέψεις την ημέρα εκείνη. Αναχώρηση το απόγευμα για την επιστροφή μας στην Καλαμπάκα. Παραμονή για γεύμα. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στα Τρίκαλα και διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αποχαιρετούμε τα Τρίκαλα με προορισμό τη Πύλη Ελάτη όπου θα είναι ο πρώτος μας σταθμός για να θαυμάσουμε το τοξωτό γεφύρι και θα βγάλουμε φωτογραφίες. Το πέτρινο γεφύρι ή τοξωτή γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα προκαλεί δέος και ψυχική ανάταση στον επισκέπτη, όχι μόνο όταν βρίσκεται πάνω σε αυτό αλλά και όταν το αγναντεύει από κάτω. Στη συνέχεια ανηφορίζουμε για τη πανέμορφη Ελάτη, όπου θα θαυμάσουμε τα γραφικά πέτρινα σπίτια με τις κόκκινες ή πέτρινες στέγες και τα παλιά αρχοντικά, διαμορφωμένα σε ατμοσφαιρικούς ξενώνες ή ξενοδοχεία και περπατήστε στα όμορφα δρομάκια θαυμάζοντας τις κατάφυτες από έλατα πλαγιές. Παραμονή για το μεσημεριανό μας γεύμα. Αναχώρηση και επιστροφή προς Αθήνα και Κόρινθο, έχοντας μαζί μας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ταξιδέψτε στη Θεσσαλία με το

  • Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, βάση του προγράμματος
  • Φ.Π.Α.
  • Αρχηγός του Γραφείου
  • Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό 3* ξενοδοχείο στα Τρίκαλα Θεσσαλίας
  • Ο φόρος διαμονής, ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη ή την αναχώρηση σας
  • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο και ότι ρητά δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ.

Τιμή κατ’ άτομο: 90€

Επιβάρυνση μονοκλίνου: +40€

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών