+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Θράκη – Σαμοθράκη – Δέλτα Έβρου, 4 ημέρες (Αναχώρηση: 22 Ιουνίου ’24) από 285€

logo-heart-light

Αναχώρηση: 22 Ιουνίου 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και ακολουθώντας την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, με μια ακόμη σύντομη στάση στην περιοχή της Μουσθένης, θα τακτοποιηθούμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Περίπατοι γνωριμίας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και φθάνουμε στις ΦΕΡΡΕΣ, όπου στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου, θα πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις εκβολές του Έβρου, πριν ξεκινήσουμε για την περιοχή του ΔΕΛΤΑ, έναν μοναδικό ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟ, από τους σημαντικότερους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε σε ένα μεγάλο κομμάτι την υδάτινης επιφάνειας των 1500 στρεμμάτων, για να θαυμάσουμε τη χλωρίδα και την πανίδα όχι μόνο της υδάτινης αλλά και της χερσαίας επιφάνειας του ΔΕΛΤΑ, που προστατεύεται και από τη σύμβαση ΡΑΜΣΑΡ, λόγω των σημαντικών ειδών που φιλοξενεί. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε την πόλη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Νωρίς το πρωί ξεκινάμε για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης όπου με το F/B μετά από ένα δίωρο θαλάσσιο ταξίδι στο Θρακικό πέλαγος, θα φθάσουμε στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης και το λιμάνι της Καμαριώτισσας. Είναι το μοναδικό λιμάνι της Σαμοθράκης, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ακρωτηρίου και σύμφωνα με την παράδοση το όνομα Καμαριώτισσα προέρχεται από εικόνα της Παναγίας στο χωριό Καμάρες της Προποντίδας. Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας και συνεχίζουμε με τον αρχαιολογικό χώρο της ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ για να καταλήξουμε στην όμορφη παραλία ΘΕΡΜΑ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, για το ταξίδι της επιστροφής προς την Αλεξανδρούπολη και το ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, το βράδυ για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με τη διαδρομή μας να περνά από την πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ και την παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε ανάλογες στάσεις. Στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ η τελευταία μας στάση σε καφέ της εθνικής οδού, πριν φθάσουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Ταξιδέψτε με το

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διαν/σεις στο ξενοδοχείο « ΑΝΑΤΟLIA » 3*Plus στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
  • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο, ( 3πρωινά, 3 δείπνα).
  • Εισιτήρια F/B ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ & αντίστροφα.
  • Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την περιήγηση στο ΔΕΛΤΑ του ΕΒΡΟΥ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής (TAKK).

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

 

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο έως 12 ετών

285€

+ 75€

268€

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών