+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Βουλγαρία, 5 ημέρες (οδικώς) από 395€

logo-heart-light

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - Αναχωρήσεις: 14 & 21 Μαρτίου 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σόφια. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Ρίλα (καιρού επιτρέποντος), όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό Μοναστήρι και το Μουσείο με τα ανεκτίμητα κειμήλια. Το Μοναστήρι ιδρύθηκε το 10ο αιώνα και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτισμικά, ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας (UNESCO). Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Απλώνεται σε επτά λόφους και εντυπωσιάζει με τα Ρωμαϊκά μνημεία και το αρχαίο θέατρο που αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία της. Πεζή περιήγηση στην παλιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και το Ρωμαϊκό Θέατρο. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στη Σόφια. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βουλγαρικής πρωτεύουσας. Η Σόφια είναι μια σύγχρονη και νεανική πόλη που συνδυάζει την Ανατολή και τη Δύση, με πλούσια ιστορία και πολλές γαστρονομικές επιλογές. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevsky, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το Ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο και την Όπερα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Πρόγευμα και νωρίς το πρωί αναχώρηση για την πανέμορφη λουτρόπολη Σαντάνσκι, κοντά στα Ελληνικά σύνορα, γνωστή για τα ιαματικά νερά της αλλά και τον εμπορικό της πεζόδρομο. Στη συνέχεια, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ άφιξη στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Ταξιδέψτε με το

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Astoria Grand 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Φόρος διαμονής
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Early Booking 1

Early Booking 2

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

14, 21/3

395€

415€

435€

+95€

345€

Γενικές σημειώσεις:

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking 1 ισχύει για κρατήσεις έως 2 μήνες πριν το ταξίδι για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Το Early Booking 2 ισχύει για κρατήσεις έως 1 μήνα πριν το ταξίδι και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
 6. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 7. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 8. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 9. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 10. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών