+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

¨Βενετσιάνικο¨ Καρναβάλι στη Ζάκυνθο, 3 ημέρες (αναχώρηση: 16/03/24) από 215€

logo-heart-light

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16/03/24

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ νωρίς  το  πρωί, ημίωρη στάση στην  περιοχή  του  Αιγίου  και  συνεχίζουμε  για Πάτρα – Κυλλήνη. Επιβίβαση στο ferry boat και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα παρακολούθηση αποκριάτικων εκδηλώσεων, καθώς επίσης και του Βενετσιάνικου γάμου. Πρόκειται για μία λαογραφική, εθιμοτυπική παράσταση, ένα δρώμενο που προκαλεί τη φαντασία μας και μας μεταφέρει στο 16ο αιώνα, ένα γάμο ευγενών  Ζακυνθινών σε μια εποχή σημαντική για τον τόπο μας αφού σημάδεψε το νησί ιστορικά και πολιτικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,   δείπνο  διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό  και επίσκεψη στο Λόφο του Στράνη εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον «Ύμνο εις την Ελευθερία». Στη συνέχεια επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο. Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο  όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο «Φωτεινή Σάντρη». Επιστροφή στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε την τρέλα του Ζακυνθινού Καρναβαλιού με την παρέλαση αρμάτων και  άλλα δρώμενα καθώς και την κηδεία της Μάσκας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά  το  πρωινό  χρόνος  ελεύθερος  για  να  ολοκληρώσουμε  τη  γνωριμία  με  την  πόλη,  γεύμα  προαιρετικά  με  νηστίσιμα. Επιβίβαση στο ferry boat, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις,  άφιξη  το  βράδυ.

Ταξιδέψτε με το

*Μεταφορές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές,  πούλμαν.

*Διαμονή,  (2) διανυκτερεύσεις   στο  ξενοδοχείο  PALATINO  4*.

*Δύο  πρωινά  &   δύο  δείπνα  σε  μπουφέ.

*Εισιτήρια  F/B ΚΥΛΛΗΝΗ –  ΖΑΚΥΝΘΟ   και  αντίστροφα.

*Αρχηγός  – Συνοδός.

*Φ.Π.Α.  &  *Φόρος  διαμονής.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο εώς 12 ετών

215€ *

+ 85€

198€

* Για κρατήσεις μέχρι 10/2/24 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, παρέχεται έκπτωση 20 € ανά άτομο στην τιμή του 2ΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών