+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Διαθέσιμοι καθημερινά

Ζάκυνθος, 3 ημέρες (αναχώρηση: 03 Ιουνίου) από 179€

logo-heart-light

Αναχώρηση: 03 Ιουνίου 2023

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, περιοχή ΚΙΑΤΟΥ ημίωρη στάση, ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στο Ferry Boat για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, παραμονή και πρώτη γνωριμία με την πόλη, πριν τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, πάνω στο μαγευτικό κόλπο του ΠΟΡΤΟ ΖΟΡΟ, στο Βασιλικό με μοναδική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, πολιούχο του νησιού και αμέσως μετά αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ και συνεχίζουμε για τα χωριά ΑΓ ΛΕΩΝΕΞΩΧΩΡΑΜΑΡΙΕΣΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ, επίσκεψη της Μονή, όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Επόμενος σταθμός οι ΒΟΛΙΜΕΣ και η παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα προαιρετικά. Στην επιστροφή μας το απόγευμα θα έχουμε μικρή στάση στο ΑΡΓΑΣΙ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο ( μουσική βραδιά), διαν/ση.

Πρωινό και επίσκεψη στο ΛΟΦΟ ΣΤΡΑΝΗ, όπου ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», ενώ αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το Ενετικό Φρούριο στο προάστιο Μπόχαλη. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και αγορές αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο Ferry Boat για ΚΥΛΛΗΝΗ. Άφιξη και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Ταξιδέψτε στη Ζάκυνθο με το

  • Μεταφορές, εκδρομές, νε σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο MATILDA 4* , στο Βασιλικό.
  • Ημιδιατροφή, (2 πρωινά & 2 δείπνα σε μπουφέ).
  • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ- ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)

σε Δίκλινο

3ο άτομο ως 12 ετών

179€

158€

Οι πιο πάνω τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 15.05.23

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών