+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

logo-heart-light

Angsana Ihuru 5*

North Male Atoll, Maldives

5/5

Angsana Ihuru Maldives, ένα από τα πιο γραφικά νησιά στις Μαλδίβες στον Ινδικό Ωκεανό, το θέρετρο Ihuru αποτελεί κυριολεκτικά έναν τροπικό παράδεισο. Μαγευτικές παραλίες με φοίνικες, κρυστάλλινα νερά και παρθένοι ύφαλοι περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Το θέρετρο είναι προσβάσιμο μέσα σε μόνο 20 λεπτά με ταχύπλοο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαλέ. Το  Angsana Ihuru είναι ένας μοναδικός προορισμός με πολλές προτάσεις διαμονής για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας.

Διαμονή στο Angsana Ihuru Maldives

Η διαμονή στο Angsana Ihuru στις Μαλδίβες είναι ένα ονειρεμένο καταφύγιο. Με 45 παραθαλάσσιες βίλες, που περιβάλλουν το νησί, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον ωκεανό. Οι βίλες διαθέτουν την παραδοσιακή αχυρένια σκεπή των Μαλδίβων, καθώς και πανέμορφους ιδιωτικούς κήπους. Οι 25 από αυτές ανήκουν στην κατηγορία των Beachfront Jet Pool Villas και διαθέτουν υπαίθριες πισίνες. Η εμπειρία στο  Angsana Ihuru θα κάνει πραγματικότητα όλες εκείνες τις τροπικές και ρομαντικές εικόνες που ονειρεύεστε να ζήσετε με το ταίρι σας.

The beachfront villa

Beachfront Villa (57τμ.) 

Η Beachfront Villa διαθέτει βεράντα με τραπέζι φαγητού και καρέκλες, εξωτερική αιώρα σε μια
παραλία μπροστά από τη βίλα και υπνοδωμάτιο με κρεβάτι king size. Στο άνετο εσωτερικό του θα βρείτε σαλόνι με επιπλέον κρεβάτι και εσωτερική τραπεζαρία, καθώς και ιδιωτικό κήπο με υπαίθριο ντους.

Beachfront Jet Pool Beach Villa (68τμ.)

Η Beachfront Jet Pool Villa διαθέτει μεγάλη και άνετη βεράντα με τραπέζι φαγητού και
καρέκλες, εξωτερική αιώρα σε μια παραλία μπροστά από τη βίλα και υπνοδωμάτιο με king-size
κρεβάτι. Ένα ακόμη κρεβάτι, μια υπέροχη τραπεζαρία σας περιμένουν στο σαλόνι σας. Τέλος, ιδιωτικός κήπο με πισίνα που διαθέτει υδρομασάζ καθώς και υπαίθριο ντους για περισσότερες στιγμές χαλάρωσης.

Όλες οι βίλες είναι εξοπλισμένες με:

  • Υπαίθριο ντους (σε ιδιωτικό κήπο).
  • Εξωτερική κούνια (στην παραλία μπροστά από κάθε βίλα).
  • Υπέρδιπλο κρεβάτι.
  • Εσωτερικό εξοπλισμό εστίασης.
  • Σετ εστίασης στον εξωτερικό χώρο.
  • Κλιματισμό.
  • Ανεμιστήρα οροφής.
  • Τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών.
  • CD player.
  • IDD τηλέφωνο.
  • Ιδιωτική θυρίδα ασφαλείας.
  • Στεγνωτήρα μαλλιών.
  • Μπουρνούζια.
  • Μίνι μπαρ.
  • Καφετιέρα / τσαγιέρα.
  • Ασύρματη πρόσβαση στο internet

Εγκαταστάσεις και υπηρεσίες εστίασης

Riveli

Σε στιλ μπουφέ ή à la carte, απολαύστε το φαγητό σας σε ένα απλό περιβάλλον με θέα
στον Ινδικό ωκεανό.

Velaavani Bar

Βρίσκεται μπροστά στη λιμνοθάλασσα και τον ύφαλο. Απολαύστε την θέα χελωνών και δελφινιών καθώς πίνετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Δείπνο στη Βίλα

Επιλέξτε από το καθορισμένο μενού ή απολαύστε φρέσκα ψητά στη σχάρα στο μπάρμπεκιου.

Sandbank Dining (Δείπνο στην αμμουδιά)

Ξεχάστε για λίγο ότι σας απασχολεί, χαλαρώστε και απολαύστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο τις σπεσιαλιτέ των Μαλδίβων που ετοίμασε ο σεφ μας, στην ιδιωτική σας αμμουδιά στο Ihuru Angsana Maldives.

Άλλες επιλογές για φαγητό 

Πικνίκ στην παραλία ή ένα οικείο δείπνο απολαμβάνοντας μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα, ζητήστε τα μας και θα γίνουν πραγματικότητα μόνο για εσάς.

Μαθήματα Μαγειρικής 

Μάθετε να προετοιμάζετε νόστιμα, παραδοσιακά πιάτα των Μαλδίβων μαζί με τον Σεφ μας.

Το νησί των ονείρων σας βρίσκεται στις Μαλδίβες και το θέρετρο Angsana Ihuru Maldives είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε προσδοκία σας.

Εγκαταστάσεις και υπηρεσίες αναψυχής

Ανανεώστε τις αισθήσεις σας στο Angsana Spa με μια σειρά από μασάζ ασιατικής έμπνευσης. Απολαύστε το μασάζ σας σε έναν από τους υπαίθριους χώρους σπα ή στους εσωτερικούς χώρους περιποίησης. Τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν μια συνεδρία μαζί, σε ένα από τα δύο υπαίθρια πολυτελή περίπτερα που διαθέτουν πισίνα με υδρομασάζ και ατμόλουτρο.

Ihuru Angsana Maldives Gallery

Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξτε προϊόντα εμπνευσμένα από την παραδοσιακή τοπική τέχνη της χειροτεχνίας, τοπικά παραδοσιακά ενδύματα  στο Angsana Gallery. Επιπλέον ειδικές παροχές στα σπα έρχονται να ολοκληρώσουν την απόλυτη εμπειρία του Ihuru Angsana.

Watersports Center

Στο Watersports Center του Ihuru Angsana Maldives μπορείτε να απολαύστε δραστηριότητες όπως καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοΐα, καταμαράν και κανό. Το πλήρως πιστοποιημένο PADI 5 Star Gold Palm Dive Center διεξάγει οργανωμένες καταδύσεις και μαθήματα κατάδυσης τόσο  για αρχάριους όσο και για πεπειραμένους δύτες.

Εκδρομές και island hopping

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα για ημερήσια εκδρομή ή συμμετοχή στο αγαπημένο island hopping, σε βραδινό ψάρεμα, ή  ακόμη και να επισκεφθείτε το Μαλέ.

Angsana Ihuru Spa
Angsana Ihuru-dinner-love your holidays
Angsana Ihuru

Angsana Ihuru Maldives είναι το θέρετρο των ονείρων σας

Το νησί των ονείρων σας βρίσκεται στις Μαλδίβες και το θέρετρο Angsana Ihuru Maldives είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε προσδοκία σας.

 

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών