+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Ατομικό Ταξίδι – Μπαλί – Δράκοι του Κομόντο, 10 ημέρες από 1.200€

logo-heart-light

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπαλί μέσω ενδιάμεσου σταθμού με άφιξη την επομένη ημέρα.

Άφιξη  στο  Μπαλί,  στο  νησί  των  θεών  με  τους  χαμογελαστούς  κατοίκους,  τα  εκπληκτικά ξενοδοχεία,  με  τους  καταπράσινους  ορυζώνες  και  τις  μαγευτικές  παραλίες.  Με  το  που  θα φτάσουμε, ο τροπικός αέρας θα μας τυλίξει και οι δυνατές ευωδιές από τα θυμιάματα που καίνε οι  κάτοικοι  για  να  εξευμενίσουν  τους  θεούς  τους,  θα  μας  φέρουν  μια  ελαφριά  ζάλη.  Αφού εγκατασταθούμε στο εξωτικό μας  ξενοδοχείο θα  εκμεταλλευθούμε τις πρώτες  ώρες για ένα πρώτο μπάνιο ή μια μικρή βόλτα. Η οργιαστική βλάστηση, η φιλόξενη υποδοχή και το γαλάζιο νερό του ωκεανού θα μας ξεκουράσουν αμέσως από το πολύωρο ταξίδι.

Μετά το πρωινό,θα ξεκινήσουμε με την  πρώτη μας ολοήμερη εκδρομή στο ανατολικό Μπαλί στις μικρές πόλεις Giananyar και Klungking με επίσκεψη στο Kerta Gosa το πρώην δικαστήριο από τον 18ο αιώνα και θα καταλήξουμε στα βορειοανατολικά του νησιού  στο Tenganan, το πιο παλιό χωριό και τόπο διαβίωσης της φυλής Aga ,με  την διαφορετική  διάλεκτο, τρόπο ζωής και αρχιτεκτονική από το υπόλοιπο Μπαλί. Συνεχίζουμε για τον ναό Besakih ,το μεγαλύτερο Ινδουιστικό ναό και «μητέρα όλων των ναών» του νησιού για να απολαύσουμε την μοναδική θέα στο υψηλότερο βουνό και ηφαίστειο ,το Ayung. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα.

Πρωινό και ετοιμαζόμαστε για την δεύτερη ολοήμερη εκδρομή μας στην ενδοχώρα του νησιού. Θα ξεκινήσουμε για ένα κοντινό χωριό, όπου θα δούμε τον θρησκευτικό χορό Μπαρόνγκ, μια παράσταση με μουσική, χορό και τέρατα που θα σας ενθουσιάσει. Σίγουρα τέτοιο θέαμα δεν έχουμε ξαναδεί. Στην συνέχεια θα καταλήξουμε στην ιερή πηγή του ναού Tirta Empul και θα συνεχίσουμε   στο Μας, το χωριό με τα ξυλόγλυπτα. Έπειτα για το ορεινό Κινταμάνι με την υπέροχη θεά στη λίμνη Μπατούρ και με το ηφαίστειο Μπατούρ παρατηρώντας τους σχηματισμούς της μαύρης λάβας από την κορυφή έως  την κοιλάδα. Θα έχουμε την ευκαιρία για να απαθανατίσουμε το τοπίο με φωτογραφίες . Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο

Πρωινό και παραλαβή από το ξενοδοχείο μας στο Μπαλί για την μεταφορά στο αεροδρόμιο για την εσωτερική πτήση μας για το Labuan Bajo στο δυτικό κομμάτι του νησιού Flores, όπου φτάνοντας θα μας περιμένει και θα μας υποδεχτεί ο τοπικός μας αντιπρόσωπος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής μας και τακτοποίηση. Νωρίς το απόγευμα θα επισκεφτούμε την μεγάλη σπηλιά Μπατού Τσερμίν ή αλλιώς «ο βράχος του καθρέπτη» αφού θα παρατηρήσουμε το   φαινόμενο   να   πέφτουν   οι   ηλιαχτίδες   στα   βράχια   της   σπηλιάς   και   να   προκαλούν εντυπωσιακές  αντανακλάσεις  και  παιχνιδίσματα.  Επίσκεψη  στην  τοπική  αγορά  και  πριν  το δείπνο μας σε τοπικό εστιατόριο θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στο γραφικό λιμανάκι της περιοχής.

Νωρίς  το  πρωί  μετά  το  πρωινό  μας  μεταφορά  στο  λιμάνι  για  να  σαλπάρουμε  για  το  νησί Κομόντο για την πρώτη μας γνωριμία με τη φύση της περιοχής. Ξεκινάμε την πεζοπορία μας (trekking) μαζί με τοπικό ειδικό δασοφύλακα, μέσα από το χαρακτηριστικό τροπικό δάσος για την εξερεύνηση του νησιού που είναι γεμάτο άγρια ζώα και διάφορα είδη τροπικών πουλιών. Θα   δείτε   τους   μεγαλόσωμους   δράκους,   άγρια   άλογα,   αγριοβούβαλους,   ελάφια   και αγριογούρουνα. Κρατάμε και το βλέμμα μας ψηλά για να δούμε μικρούς δράκους πάνω στα δέντρα. . Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Ροζ Παραλία για κολύμπι και παρατήρηση του βυθού (snorkeling) θαυμάζοντας μια ξεχωριστή πανδαισία από εξωτικά μικρά και μεγάλα ψάρια και κοράλλια. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το νησί του Ρίνκα. Γεύμα στο πλοίο και νωρίς το απόγευμα θα πάρουμε άλλη μια δυνατή γεύση από τους δράκους στο φυσικό τους περιβάλλον..   Επιστρέφουμε   στο   Λαμπουάν   Μπάτζο   και   μεταφορά   στο   ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στο Μπαλί. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας ,θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας με  πρώτο σταθμό τον τοπικό ινδουιστικό ναό Batuan , πολιτιστικό θησαυρό με πολλά αρχαιά και μοναδικά αγάλματα. Χτισμένος το 1020 με τοπική Ινδονησιακή αρχιτεκτονική , ο Ναός Batuan συμβολίζει τον πνευματισμό και υπήρξε το κέντρο των βουδιστών ιερέων για όλο το Νότιο Μπαλί .Συνεχίζουμε με το κέντρο της πολύς Ubud  για  να  επισκεφτούμε  το  Ubud  Royal  family  house  ,το  τελευταίο  σπίτι  της  βασιλικής οικογένειας  .Στην  συνέχεια  θα  έχουμε  χρόνο  για  να..  παζαρέψουμε  στην  θαυμάσια  τοπική αγορά  και  θα  καταλήξουμε  στον  προστατευμένο  χώρο  του  ιερού  δάσους  των  μαϊμούδων (μακάκοι), όπου θα έχετε την δυνατότητα να τις περιεργαστείτε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Μετά  το  πρωινό  αναχώρηση  για  το  αεροδρόμιο  για  την  πτήση  της  επιστροφής  μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα.

 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η σειρά του  προγράμματος,  τα  ξενοδοχεία,  μπορούν  να  τροποποιηθούν  όπως  ακριβώς επιθυμείτε.
 • Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.
 • Αναχώρηση από την Αθήνα καθημερινά με την Qatar Airways μέσω Nτόχα και από Θεσσαλονίκη με την Turkish μέσω Κωνσταντινούπολης με επιβάρυνση το άτομο ……
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις  σε  ξενοδοχεία  4*  τύπου  Sadara  Boutique  Resort  στο  Μπαλί  με αμερικάνικο πρωινό
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε 5* Bintang Flores στο Λαμπουάν Μπάτζο με πρωινό
 • Τρία (3) επιπλέον γεύματα στο αρχιπέλαγος
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και από και προς το λιμάνι
 • Ημερήσιο ταξίδι με πλοίο στα νησιά Ρίνκα και Κομόντο
 • Όλες οι μεταφορές  που  αναφέρονται  στο  πρόγραμμα  πραγματοποιούνται  με  κλιματιζόμενα μεταφορικά μέσα
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Εισόδους στο πάρκο, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα μόνο για το Αρχιπέλαγος
 • Υλικά για το snorkeling στην Ροζ Παραλία
 • Τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου και ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι με την Qatar Airways (420 € το άτομο από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη 470 € ).
 • Βίζα Ινδονησίας 35 USD
 • Προσωπικά έξοδα, ποτά.
 • Τοπικοί φόροι Ινδονησίας για την φωτογράφηση – βιντεοσκόπηση (από 50.000 έως 150.000 ρουπίες ανάλογα με το είδος της κάμερας), πληρωτέες επιτόπου στο πάρκο των δράκων.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

ΤΙΜΕΣ (κατ’ άτομο σε δίκλινο)


    
Ξενοδοχεία


Ελάχιστη συμμετοχή

για 2-3 άτομα


Ελάχιστη συμμετοχή

για 4-6 άτομα

Bintang Flores 5*

Sadara Boutique Resort Bali 4*

    1.300 €

      1.200 €

Επιβάρυνση το άτομο 1/7-31/8 : 90 €

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών