+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Παραδοσιακή και σύγχρονη Κίνα – Χόνγκ – Κόνγκ, 12 ή 14 ημέρες από 1.649€

logo-heart-light

Αναχωρήσεις 29/04 & 01/05 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη μεγαλοπρεπή πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο.

Άφιξη σε μια μοντέρνα πόλη 22.000.000 κατοίκων, που ιδιαίτερα μετά το «λίφτινγκ» ολυμπιακών διαστάσεων που δέχτηκε με αφορμή τη διοργάνωση και φιλοξενία των Ολυμπιακών Αγώνων το 2008, μετετράπη σε μία όμορφη, σύγχρονη μητρόπολη, με πολύ πράσινο, μεγαλοπρεπή βουλεβάρτα και φουτουριστικά κτίρια κορυφαίων διεθνώς αρχιτεκτόνων. Με ιστορία 3.000 ετών και πλέον, ως πρωτεύουσα τους τελευταίους οχτώ αιώνες, διαθέτει σήμερα έναν άπειρο αριθμό πολιτιστικών θησαυρών που προκαλούν τη διεθνή προσοχή συνεχώς. Κέντρο πολιτικής, πολιτισμού, διεθνών σχέσεων καθώς εδώ βρίσκονται η κεντρική κυβέρνηση με τα υπουργεία της, τις εθνικές ενώσεις και οργανισμούς, τις ξένες πρεσβείες και γραφεία πολυεθνικών εταιριών.

Κατά τη σημερινή μας ξενάγηση στην πόλη θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα. Ο συνδυασμός της πρωτεύουσας στην κοιλάδα και της ξεκούρασης στα κοντινά δυτικά βουνά, εντυπωσίασε τους αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ. Έτσι, τον 16ο αιώνα διαμόρφωσαν από τα προϋπάρχοντα κτίσματα των αυτοκρατόρων Γιν και Γιουάν, τα περίφημα ως σήμερα Θερινά Ανάκτορα.

Θα περπατήσουμε στο πάρκο με τα αυτοκρατορικά περίπτερα της αυτοκράτειρας Σι Ξι, τον μακρύ διάδρομο, θα απολαύσουμε τη θέα της όμορφης λίμνης Κουνμίνγκ και θα φωτογραφηθούμε μπροστά στη μαρμάρινη βάρκα-τεϊοποτείο της Σι Ξι. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη στο Πεκίνο. Διανυκτέρευση.

Ξεκινάμε σήμερα για το Σινικό Τείχος. Θρυλικό, παραμυθένιο, ηρωικό εγχείρημα, κατασκευαστικό επίτευγμα, δόξα των Κινέζων. Σαν ένας μεγάλος κοιμώμενος δράκος, που τεντώνεται και λιάζεται στις κορφές και τα φαράγγια ενός από τα πιο όμορφα ορεινά τοπία στον κόσμο. Μια φορά να σταθεί στο Σινικό Τείχος, είναι όνειρο κι επιταγή για κάθε Κινέζο.

Στο κοντύτερο σημείο από το Πεκίνο, στο πέρασμα «Τζιου Γιονγκ Γκουάν», ακολουθούμε το πλήθος των Κινέζων, πραγματοποιώντας έτσι κι εμείς το δικό μας όνειρο να σταθούμε και να περπατήσουμε πάνω του. Ακολουθεί η παρακείμενη νεκρόπολη Σισανλίνγκ, όπου έχουν ταφεί, σύμφωνα με τη γεωμαντική τέχνη του Φενγκ Σούι, 13 αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ. Θα περπατήσουμε στην Ιερή Οδό με τα μυθικά ζώα-φύλακες των τάφων. Θα δούμε τη μεγαλύτερη γρανιτένια χελώνα της Κίνας, σύμβολο μακροζωίας, και το ταφικό σύμπλεγμα του αυτοκράτορα Γιονγκ Λε. Επιστροφή το απόγευμα στο Πεκίνο. Το βράδυ θα απολαύσουμε ένα υπέροχο δείπνο εκτός ξενοδοχείου, με τη νοστιμότατη πάπια Πεκίνου. Διανυκτέρευση.

Ολόκληρη η ημέρα μας σήμερα είναι αφιερωμένη στην αιώνια πόλη, τη «βόρεια πρωτεύουσα» το Πεκίνο, χοάνη μίξης όλης της πολιτιστικής προσφοράς με την αρχαία παράδοση. Θα επισκεφθούμε την ιστορική πλατεία της

«Ουράνιας Ειρήνης», Τιέν Αν Μεν, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου. Παρατηρήστε τα επιβλητικά κτίρια γύρω της: αυτό του Λαϊκού Κοινοβουλίου, απέναντί του το Εθνικό Μουσείο, στο κέντρο της το Μνημείο των Ηρώων του Λαού (έναν γρανιτένιο μονόλιθο με ανάγλυφες παραστάσεις μνημόνευσης όσων έπεσαν για τους σκοπούς της κομμουνιστικής επανάστασης) και προς τα νότια το επιβλητικό Μαυσωλείο του προέδρου Μάο Τσε Τουνγκ. Βόρεια υπάρχει η εξωτερική πύλη των ανακτόρων από όπου ο Μάο ανήγγειλε τη δημιουργία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, την 1η Οκτωβρίου του 1949.

Περπατώντας προς την πύλη κάτω από το τεράστιο πορτραίτο του Μάο, μας αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο στον   κόσμο   ανακτορικό   συγκρότημα,   η «Απαγορευμένη Πόλη» με τα πορφυρά τείχη και τις κίτρινες κεραμιδοσκεπές. Λέγεται έτσι γιατί ήταν εκτός των ορίων των κοινών θνητών για περίπου εφτά αιώνες. Τότε η είσοδός τους εδώ σήμαινε θάνατο. Σήμερα αρκεί ένα εισιτήριο για να εισέλθεις σ’ αυτήν! Εγκαινιάστηκε το1421 από τον Γιόνγκ Λε, τον τρίτο αυτοκράτορα της δυναστείας των Μινγκ και έκτοτε διέμειναν εκεί όλοι οι επόμενοι καθώς και η κατοπινή δυναστεία των Τσινγκ (1644-1911), με τους οποίους τερματίστηκε το αυτοκρατορικό καθεστώς στην Κίνα. Υπήρξε το πολιτικό-διοικητικό κέντρο της αχανούς αυτοκρατορίας, μια πραγματική «πόλις εν πόλει». Επίσημες, όμορφες αίθουσες του χρυσού αυτοκρατορικού θρόνου, με τη μοναδική εξωτερική διακόσμηση μιας φίνας πολυχρωμίας, ιδιωτικά τμήματα με κρεβατοκάμαρες του αυτοκράτορα, της αυτοκράτειρας και των παλλακίδων του, μαρμάρινοι διάδρομοι, τοξοειδείς γέφυρες, πλακόστρωτες αυλές, μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε ένα-ένα στη σειρά.

Αργότερα θα επισκεφθούμε τα γραφικά χουτόνγκ, γειτονιές-απομεινάρια της παλιάς πόλης που εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα πίσω από την Απαγορευμένη Πόλη. Θα περπατήσουμε ανάμεσα στα μικρά γκρίζα σπιτάκια με τα γραφικά σοκάκια, για να γνωρίσουμε το παραδοσιακό Πεκίνο. Τελευταία επίσκεψη για σήμερα θα είναι ο Ναός του Ουρανού, το λαμπρότερο μνημείο της πόλης, το μοναδικό κυκλικό κτίσμα όλης της χώρας, εξαίρετο δείγμα της αρχιτεκτονικής των Μινγκ και ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα λατρείας της αρχαιότερης θεότητας των Κινέζων, του Ουρανού.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Σήμερα θα αφήσουμε πίσω μας το Πεκίνο και θα συνεχίσουμε το οδοιπορικό μας στην Κίνα. Μεταφορά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πεκίνου, από όπου θα πάρουμε το τρένο-βολίδα για την αρχαία πρωτεύουσα Ξιάν. Η διαδρομή από τον Βορρά στην κεντρική Κίνα θα σας συναρπάσει. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη που μετράει 3.100 χρόνια ιστορίας και διαθέτει πλήθος σημαντικών μνημείων και αξιοθέατων. Διανυκτέρευση.

Η Ξιάν είναι η πόλη-θησαυροφυλάκιο του κινεζικού πολιτισμού,  η  πρώτη  αρχαία  πρωτεύουσα  της

«Αυτοκρατορίας του Κέντρου», έντεκα δυναστειών, και μία από τις σημαντικότερες μητροπόλεις του αρχαίου κόσμου. Ο «Δρόμος του Μεταξιού» ξεκινούσε από εδώ και οι ξένοι πρέσβεις και έμποροι έφερναν μαζί τους θρησκείες και πολιτισμούς ξένους. Στην πόλη έχει διατηρηθεί μια ιδιαίτερα δραστήρια μουσουλμανική κοινότητα έως τις μέρες μας.

Σήμερα είναι ο σημαντικότερος προορισμός των επισκεπτών της Κίνας, αφού εδώ έγινε το 1974 μια εκπληκτική αρχαιολογική ανακάλυψη, ίσως η σημαντικότερη του 20ού αιώνα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταφικό κτέρισμα της ανθρωπότητας. Αυτό το θαύμα θα επισκεφτούμε σήμερα, ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό μνημείο: το Μουσείο των 6.000 πήλινων στρατιωτών σε φυσικό μέγεθος, που στέκουν φύλακες στο Μαυσωλείο του αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουάνγκ Τι, ο οποίος πέθανε πριν από περίπου 2.300 χρόνια, καθώς και το Μουσείο με τα μπρούντζινα άρματα. Μια μαρτυρία της δύναμης, της ανάπτυξης και της ακμής της χώρας κατά την περίοδο της ολιγόχρονης Δυναστείας των Τσιν (221-206 π.Χ.).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Αναχωρούμε σήμερα από την Ξιάν για τον επόμενο προορισμό μας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο, λοιπόν, και επιβίβαση στην πτήση για Γκουιλίν.

Γνωστό για το μοναδικό τοπίο της φύσης του, με τους εκατοντάδες καταπράσινους λόφους και βουνά ηλικίας

300 εκατομμυρίων χρόνων, αλλά και τον ποταμό Λι Ζιάνγκ που τα διασχίζει, το Γκουιλίν δικαίως θεωρείται ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς στον κόσμο. Οφείλει το όνομά του στα δάση με τις κάσιες που υπάρχουν εδώ, καθώς Γκουιλίν σημαίνει κατά λέξη

«φλοιός της κάσιας». Οι διάσπαρτοι ορυζώνες στην περιοχή έρχονται να συμπληρώσουν το μαγευτικό τοπίο που συναντά κανείς ερχόμενος εδώ.

Με την άφιξή μας στο Γκουιλίν αναχωρούμε οδικώς για το ονειρικό Γιανγκσούο, μια γραφική πόλη που τη

«στεφανώνουν» καταπράσινα βουνά, στις όχθες του ζωογόνου ποταμού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

Σήμερα το πρωί θα θαυμάσουμε τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες στο Ασημένιο Σπήλαιο, το μεγαλύτερο ασβεστολιθικό σπήλαιο στην περιοχή του Γκουιλίν που φανερώνει πλήρως τη γοητεία του καρστικού τοπίου στη νότια Κίνα.

Αμέτρητοι κρυσταλλοειδείς σταλακτίτες κρέμονται από την οροφή της σπηλιάς σαν αστέρια που πέφτουν από το στερέωμα του ουρανού. Τα πετρώματα του σπηλαίου έχουν ένα μοναδικό ασημί χρώμα που οφείλεται στα πολλά μεταλλεύματα που είναι εγκλωβισμένα σε αυτά. Υπάρχει άλλωστε και σχετικό ρητό που συνδέεται με το Ασημένιο Σπήλαιο: «Όποιος μπει στο Ασημένιο Σπήλαιο δεν μένει ποτέ χωρίς λεφτά». Οι σταλακτίτες σε ζωντανά σχήματα εξαίρετης μεγαλοπρέπειας μοιάζουν με κολώνες, πύργους, καταρράκτες, κουρτίνες… ακόμη και ανθρώπινες μορφές. Λάμπουν σαν ασημένια διαμάντια κάτω από τα πολύχρωμα φώτα, συνθέτοντας ένα μαγευτικό θέαμα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την τέχνη της φύσης με την είσοδό μας σε αυτό το πανέμορφο «κρυστάλλινο παλάτι», αντικρίζοντας ένα τοπίο που μπορεί κανείς να θαυμάσει μονάχα στον ουρανό.

Η συνέχεια μάς επιφυλάσσει μια συναρπαστική εμπειρία. Θα επιβιβαστούμε σε άνετες σχεδίες από μπαμπού, με ειδικά προσαρμοζόμενες θέσεις, για να διασχίσουμε ένα τμήμα του ποταμού Λι, ανάμεσα σε βραχώδη, καταπράσινα βουνά που μας αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο, με κορυφές που θαρρείς πως παίζουν μαζί μας  κρυφτό.  Κάπως  έτσι  θα  απολαύσουμε  το

πανέμορφο αυτό τοπίο του ποταμού Λι Ζιάνγκ, μια περιοχή που περιλαμβάνεται στα μνημεία Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 2007.

Ένας τεράστιος πίνακας πράσινου ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας. Μια οργιώδης βλάστηση από ινδοκάλαμα, κάσιες, μανταρινιές, μπανανιές, μάνγκο και λίτσι. Νεροβούβαλοι δροσίζονται, κορμοράνοι κουρνιάζουν στις όχθες του ποταμού, ντόπιοι οργώνουν ριζοχώραφα. Λόφοι-βουνά συνθέτουν ένα ποιητικό παζλ, μια γκαλερί με τα πιο όμορφα τοπία του κόσμου που θα μας μαγέψει. Μια συγκινητική ιστορία εκατομμυρίων χρόνων με φόντο τα θεαματικά τοπία του Γιανγκσούο, που έχει εμπνεύσει εκατοντάδες Κινέζους ποιητές και ζωγράφους,

Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη βάση μας. Χρόνος για εξερεύνηση στην υπαίθρια αγορά με είδη λαϊκής τέχνης, αντίκες, πίνακες, μάσκες, μεταξωτά υφάσματα, αλλά και τοπικές σπεσιαλιτέ και εξωτικά φρούτα. Διανυκτέρευση.

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το πανέμορφο χωριό Γιανγκσούο και επιστρέφουμε στο Γκουιλίν, όπου θα επιβιβαστούμε σε τρένο-βολίδα με προορισμό την Καντόνα. Η πρωτεύουσα του Νότου και πόλη των λουλουδιών είναι χτισμένη στο Δέλτα του Μαργαριταρένιου Ποταμού.

Στη σύντομη ξενάγησή μας θα επισκεφτούμε τον βουδιστικό Ναό των 6 Δένδρων Μπάνιαν, το επιβλητικό Αρχοντικό του Οίκου των Τσεν με το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, τη Νήσο Σαμιάν στον Μαργαριταρένιο Ποταμό και την υπαίθρια Αγορά Τσιν Πινγκ.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό για να πάρουμε το τρένο με προορισμό το Χονγκ Κονγκ. Μια πολύ όμορφη διαδρομή θα μας φέρει στην κοσμοπολίτικη μητρόπολη της Άπω Ανατολής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Χονγκ Κονγκ.

Το Χονγκ Κονγκ, το «αρωματισμένο λιμάνι», όπως το όνομά του μεταφράζεται στα καντονέζικα που μιλούν οι κάτοικοί του, γνωστό και ως η «Νέα Υόρκη της Ανατολής», το πιο μεθυστικό, πολύβουο, πολύχρωμο μέρος του κόσμου, συνεχίζει να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις διεθνώς. Ένα καλειδοσκόπιο όπου εναλλάσσονται η Ανατολή με τη Δύση, ο πλούτος με τη φτώχεια, ο ρεαλισμός με τη δεισιδαιμονία. Αποτέλεσε βρετανική αποικία από τα μέσα του 19ου αι. μέχρι το 1997 που επεστράφη στην Κίνα. Στο πλαίσιο «ένα κράτος, δύο συστήματα» παραμένει ένας συναρπαστικός  τουριστικός  πόλος,  σαν  μια

«Τσάιναταουν», η μεγαλύτερη του κόσμου.

Κατά την περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε το υποθαλάσσιο τούνελ για την πρωτεύουσα Βικτόρια. Θα σταθούμε στον λόφο Βικτόρια με την πανοραμική θέα των ουρανοξυστών του νησιού και του λιμανιού του. Το Χονγκ Κονγκ είναι στα πόδια μας, η Καουλούν απέναντί μας. Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση στην ακτή Αμπερντίν και στην ακτή Ρέπαλς, με τον πιο παράδοξο Βουδιστικό Ναό κτισμένο στην άμμο, με αμέτρητα αγάλματα του Βούδα και μορφές της κινέζικης μυθολογίας. Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε κάτω από την κόκκινη γέφυρα της καλοτυχίας, να χαϊδέψετε τον θεό του πλούτου με ένα χαρτονόμισμα στο χέρι, όπως κάνουν εδώ όλοι οι προληπτικοί Ασιάτες επισκέπτες.

Το βράδυ σάς προτείνουμε ένα ποτό στο μπαρ του υπέροχου ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί. Διανυκτέρευση.

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσουμε την πόλη με τον αρχηγό μας (check-out στις 12:00). Ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις άπειρες δυνατότητες για βόλτες και αγορές που προσφέρει το Χονγκ Κονγκ. Το βράδυ, με τις αποσκευές μας γεμάτες αξέχαστες εικόνες και εμπειρίες, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

12Η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Ταξιδέψτε με το

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία 5*. Στο Χονγκ Κονγκ διαμονή στο Hotel Intercontinental Grand Stanford 5*.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (μικτά ευρωπαϊκά & κινέζικα γεύματα) εκτός από το Χονγκ Κονγκ που είναι με πρωινό. ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία (εκτός από την πάπια Πεκίνου). Από την τεράστια εμπειρία μας σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας γνωρίζουμε ότι τα γεύματα σε τοπικά εστιατόρια στην Κίνα διαφέρουν κατά πολύ από τα αντίστοιχα σε κινέζικα εστιατόρια της Ελλάδας και σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιούν τους Έλληνες ταξιδιώτες, ούτε ως προς την ποσότητα ούτε ως προς την ποιότητα.
 • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Δείπνο με πάπια Πεκίνου στο Πεκίνο.
 • Ξεναγήσεις, επισκέψεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός (ο οποίος μπορεί να σας συνοδεύει από την Ελλάδα ή να τον συναντήσετε στην Ασία, ανάλογα με την αναχώρηση).
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €
 • Βίζα Κίνας: 128€
 • Φόροι στην Κίνα που πληρώνονται τοπικά περίπου 70€.

ΒΙΖΑ ΚΙΝΑΣ: Απαιτείται βίζα για την είσοδο στην Κίνα για τους κατόχους ελληνικών διαβατηρίων, για την απόκτηση της οποίας απαιτείται να καταθέσετε αυτοπροσώπως τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Κέντρο Θεωρήσεων Κίνας στην Αθήνα

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

 

 

 

Από Αθήνα

 

Από Θεσσαλονίκη*

 

Από Λάρνακα**

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 2024: 29.04

14 ημέρες / 11 διανυκτερεύσεις

με μία επιπλέον διαν/ση στο Πεκίνο με ημιδιατροφή και μία επιπλέον διαν/ση στο Γιανγκσούο με ημιδιατροφή

 

1.849€

2.069€

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

3.089€

με τους φόρους

 

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 700€

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 2024: 01.05

12 ημέρες / 9 διανυκτερεύσεις

πρόγραμμα όπως περιγράφεται

 

1.649€

1.869€

Παρέχεται έκπτωση -80€ για

κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

2.889€

με τους φόρους

 

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 700€

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

 

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη

– Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να

φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens” από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Þ Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

 
 

AF 1533

29/04/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

15:15

17:45

 

AF 202

29/04/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΠΕΚΙΝΟ

22:20

15:25 +1

 

AF 185

11/05/2024

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – ΠΑΡΙΣΙ

22:05

05:45 +1

 

AF 1532

12/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

10:05

14:20

 

14 ημέρες / 11 διανυκτερεύσεις

με μία επιπλέον διαν/ση στο Πεκίνο με ημιδιατροφή και μία επιπλέον διαν/ση στο Γιανγκσούο με ημιδιατροφή

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Þ Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AF 1833

01/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

17:40

20:10

AF 202

01/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΠΕΚΙΝΟ

22:20

15:25 +1

AF 185

11/05/2024

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – ΠΑΡΙΣΙ

22:05

05:45 +1

AF 1532

12/05/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:15

13:30

12 ημέρες / 9 διανυκτερεύσεις

πρόγραμμα όπως περιγράφεται

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για όποιο ταξιδιώτη έχει στο διαβατήριό του σφραγίδα εισόδου στην Ταϊβάν, δεν επιτρέπεται η έκδοση βίζας για την Κίνα και κατά συνέπεια η είσοδός του στη χώρα.

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών