+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Οδική εκδρομή: Νότιος Ιταλία – Σικελία – Απουλία, 8 ημέρες (Ιούλιος – Σεπτέμβριος ’24) από 680€

logo-heart-light

MΠΑΡΙ - ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ - ΡΕΤΖΙΟ - ΜΕΣΣΙΝΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ - ΠΑΛΕΡΜΟ - ΜΟΝΡΕΑΛΕ - ΚΕΦΑΛΟΥ - ΜΕΣΣΙΝΑ - ΚΟΣΕΝΤΖΑ - ΣΤΕΡΝΑΤΙΑ

Αναχωρήσεις: 02 Ιουλίου & 15 Αυγούστου & 03 Σεπτεμβρίου 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ -ΠΑΤΡΑ: Αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση. ‘Αφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΜΠΑΡΙ. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΡΙ – ΑΛΜΕΡΟΜΠΕΛΛΟ – ΡΕΤΖΙΟ: ‘Αφιξη το πρωί και αναχώρηση για ΡΕΤΖΙΟ, με μια όμως πολύ ενδιαφέρουσα παράκαμψη, για επίσκεψη στην πόλη των ΤΡΟΥΛΛΩΝ το ΑΛΜΕΡΟΜΠΕΛΛΟ, το μοναδικής ομορφιάς χωριό, όπου θα δούμε τα κτίσματα με τους ιδιόρρυθμους γκρίζους τρούλους. Το βράδυ φθάνουμε στο ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΓΙΟ, περίπατοι γνωριμίας με την πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΤΖΙΟ – ΜΕΣΣΙΝΑ -ΤΑΟΡΜΙΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ – ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ: Πρωινή αναχώρηση για τη VILLA S. GIOVANNI, όπου με το F/B περνάμε το στενό της Μεσσίνας, γνωστό σαν στενό ΣΚΥΛΑΣ και ΧΑΡΥΒΔΗΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την ΤΑΟΡΜΙΝΑ, την πανέμορφη μεσαιωνική πόλη της Σικελίας, με το Ελληνορωμαϊκό αρχαίο θέατρο και την επιβλητική θέα του Ηφαιστείου της Αίτνας. Επόμενος σταθμός η πόλη της ΚΑΤΑΝΙΑΣ, με την Κρήνη του ελέφαντα στο κέντρο της πλατείας του Καθεδρικού Ναού, έργο του Vaccarini, αγαπημένου αρχιτέκτονα της Κατάνια και σύμβολο της πόλης. Αναπαριστά έναν ελέφαντα που έχει επάνω του έναν αιγυπτιακό οβελίσκο και είναι κατασκευασμένος από ηφαιστειογενή πέτρα. Το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξεν/χείο μας στις ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ για δείπνο και διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ : ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ – ΠΑΛΕΡΜΟ:  Περιήγηση – ξενάγηση στην πιο αξιόλογη πόλη της << ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ >>, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τους ναούς της ΑΘΗΝΑΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, την πηγή της ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ, τον βωμό του ΙΕΡΩΝΑ, την ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΟΛΩΝ, το σημαντηκότερο μετά της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και το ΟΡΑΤΟΡΙΟ του ΔΙΟΝΥΣΟΥ. Αμέσως μετά αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σικελίας, το ΠΑΛΕΡΜΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΕΡΜΟ – ΜΟΝΡΕΑΛΕ: Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε την πλατεία του Δημαρχείου, τη Μητρόπολη, το θέατρο << ΜΑΣΣΙΜΟ >>, το << ΠΑΛΑΤΣΟ ΡΕΑΛΕ >> , το αρχαιολογικό Μουσείο του Παλέρμου στην πλατεία Olivella. περιέχει ευρήματα από τους αρχαιολογικούς χώρους της Σικελίας από τη Νεολιθική έως τη Ρωμαϊκή εποχή και τον Καθεδρικό ναό, το παρεκκλήσιο Παλατίνα, το ιστορικό κέντρο Κουάτρο Κάντι, κ.α. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Μονρεάλε (15χλμ) από το Παλέρμο, για να θαυμάσουμε τον Καθεδρικό ναό της, έργο των Νορμανδών κατακτητών, του βασιλιά Γουλιέλμου του ΙΙ, από τον 12ο αιώνα, με τα εκπληκτικά μωσαϊκά, καθώς επίσης και το ιερό στο Μοναστήρι των Βενεδικτίνων σε Αραβική αρχιτεκτονική τέχνη. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ΠΑΛΕΡΜΟ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΕΡΜΟ – ΚΕΦΑΛΟΥ – ΜΕΣΣΙΝΑ – ΚΟΣΕΝΤΖΑ:  Η περιήγηση μας στη Σικελία ολοκληρώνεται, με επίσκεψη στη γραφική ΚΕΦΑΛΟΥ και την πόλη της ΜΕΣΣΙΝΑΣ, απ’ όπου θα πάρουμε το F/B για να επιστρέψουμε στη VILLA S. GIOVANNI και να συνεχίσουμε για την περιοχή της ΚΟΣΕΝΤΖΑ, για δείπνο και διαν/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΣΕΝΤΖΑ – ΣΤΕΡΝΑΤΙΑ – ΜΠΑΡΙ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΠΟΥΛΙΑ και την περιοχή των Ελληνόφωνων χωριών. Επίσκεψη στο πιο χαρακτηριστικό την ΣΤΕΡΝΑΤΙΑ, για να διαπιστώσουμε ότι παραμένουν ανεξίτηλα μέχρι και σήμερα στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού και των Ελλήνων που έζησαν και μεγαλούργησαν εδώ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το ΜΠΑΡΙ, όπου το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ, διαν/ση εν πλώ.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ:  ‘Αφιξη νωρίς το μεσημέρι στην Πάτρα και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεση στάση.

Ταξιδέψτε με το

 • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 5 διαν/σεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* – 4*.
 • Ημιδιατροφή στα ξεν/χεία ( 5 πρωινά και 5 δείπνα).
 • Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ εσωτερικές καμπίνες με W.C (ΑΒ4).
 • Εισιτήρια F/B, από και προς τη ΣΙΚΕΛΙΑ.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
 • Φόροι (ΤΑΚΚ ), πλοίων, ξενοδοχείων & Check point πόλεων 65 € ανά άτομο.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ

Σε Δίκλινο

Eπιβάρυνση Μονόκλινου

Τρίτο άτομο έως 12 ετών σε τρίκλινο

680€

+ 245€

610€

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ.
 • ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΣ.

KAMΠΙΝΕΣ ΠΛΟΙΩΝ:

Για τις περιπτώσεις που είναι εφικτή η αναβάθμιση της καμπίνας, υπάρχουν οι παρακάτω επιβαρύνσεις:

Τιμές ανά άτομο με επιστροφή / ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Τύπος καμπίνας

Ονομασία

Τιμή

 

ΑΒ2

2κλινη Εσωτερική

 65€

 

Α2

2κλινη Εξωτερική

 85€

 

ΑΒ3

3κλινη Εσωτερική

 45€

 

Α3

3κλινη Εξωτερική

 65€

 

Α4

4κλινη Εξωτερική

 35€

 

 

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών