+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης – Σιγκαπούρη, 15 ημέρες από 1.699€

logo-heart-light

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2024: 28.02, 13.03, 11.04, 30.04 15 ημέρες

south_thailand

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Μπανγκόκ, πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν.

Άφιξη στην Μπανγκόκ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αφού ξεκουραστούμε, θα έχουμε χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη με την βοήθεια του αρχηγού. Η Μπανγκόκ είναι από τις πλέον πολύχρωμες και ενδιαφέρουσες μεγαλουπόλεις της Ινδοκίνας! Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Διανυκτέρευση.

Στην σημερινή ξενάγηση θα ξεκινήσετε σήμερα το πρωί με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767- 1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι. Υπόλοιπη μέρα στην διάθεσή σας να περιπλανηθείτε στην πόλη είτε να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές είτε να κάνετε τα ψώνια σας. Διανυκτέρευση στην Μπανγκόκ.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση

218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια- φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτε- κτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορ- σελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητι- κές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμαντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου.

Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την δυτικότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, το Καντσαναμπούρι. Η στρατηγική της σημασία κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ και το μέτωπο της Ινδοκίνας αξιοποιήθηκε λόγω του περάσματος από την Ταϊλάνδη στη Βιρμανία. Εδώ δημιουργήθηκε ο διαβόητος «Σιδηρόδρομος του Θανάτου» από αιχμαλώτους πολέμου (Συμμάχους και Ασιάτες), που απαθανατίστηκε στην περίφημη ταινία «Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι». θα δούμε το Μουσείο Hellfire Pass, φόρο τιμής στους Αυστραλούς και Συμμάχους αιχμαλώτους που εξαναγκάστηκαν από τους Ιάπωνες σε απάνθρωπη δουλειά στρώνοντας τα 415 χλμ. του σιδηρόδρομου, και θα περπατήσουμε φυσικά στην ίδια τη γέφυρα του ποταμού Κβάι.

Σήμερα λοιπόν θα διανυκτερεύσουμε μάλιστα στις όχθες του ποταμού Κβάι,, σε ένα εξαιρετικό lodge απολαμβάνοντας μία διαφορετική, εναλλακτική ε- μπειρία πέρα από τα συνηθισμένα! Τακτοποίηση στο lodge, δείπνο και διανυκτέρευση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Πρωινό στο lodge μας και αναχωρούμε για τον σημερινό μας προορισμό, την Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (όταν ονομαζόταν ακόμα Σιάμ) από το 1350 έως το 1767. Επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της πόλης με τους ναούς της περιόδου από το 14ο έως το18ο αι. Ο αρχαιολογικός χώρος, αναγνωρισμένος από το 1981 ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, καλύπτει έκταση 289 εκταρίων, με ερείπια από την πόλη που καταστράφηκε ολοσχερώς το 1797 από τους Βιρμανούς.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και τις τρεις στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ, που θα μας εντυπωσιάσουν. Στη συνέχεια θα δούμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ, όπου το κεφάλι του Βούδα βρίσκεται σφηνωμένο ανάμεσα στις πολυάριθμες ρίζες ενός δέντρου, καθώς και τον Βατ Πανάνγκ Τσονγκ με το μεγαλύτερο καθιστό Βούδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινή αναχώρηση οδικώς για το Λόπμπουρι, την

«πόλη των πιθήκων», η παλιά θερινή πρωτεύουσα του Βασιλείου Ναράι. Η γαλλική επιρροή στην πόλη είναι ακόμη φανερή, όπως και ο… πληθυσμός των πιθήκων που περιδιαβαίνουν ακόμη και στο κέντρο της πόλης!

Διασχίζοντας μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες ρυζιού διαπιστώνουμε γιατί αυτή η περιοχή της Ταϊλάνδης θεωρείται η μεγαλύτερη παραγωγός ρυζιού της χώρας, απολαμβάνοντας παράλληλα τα εντυπω- σιακά τοπία.

Φτάνουμε στη συνέχεια στο Πιτσανουλόκ, γνωστό ως «πόλη των δύο ποταμών». Το Πιτσανουλόκ είναι μια από τις πιο όμορφες επαρχίες του Βορρά. Άφιξη και επίσκεψη στο Ναό Βατ Πρα Μαχαντάτ του 1357, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στεγάζει μία από τις ομορφότερες εικόνες του Βούδα στην Ταϊλάνδη.

Άφιξη στο Σουκοτάι την πρώτη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, λίκνο του ταϊλανδέζικου πολιτισμού και πυρήνα του πρώτου ανεξάρτητου βασιλείου της χώρας (1238). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη του ιστορικού πάρκου με τα ερείπια της πόλης, η οποία ήταν πρωτεύσασα του βασιλείου του Σουκοτάι κατά το 13ο και το 14ο αι. Τα τείχη της σχημάτιζαν ένα ορθογώνιο 2X1,6 χλμ., μέσα στο οποίο βρίσκονται τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και ακόμα 26 ναών. Με το ειδικό τρενάκι θα περιηγηθούμε στο χώρο κάνοντας επιλεγμένες στάσεις και θα ξεναγηθούμε σε μια σειρά μνημείων.

Αναχώρηση κατόπιν για το Τσιάνγκ Ράι. Καθοδόν θα κάνουμε στάση στο Λαμπάνγκ, ένα σημαντικό, πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στον βορρά της Ταϊλάνδης. Η πόλη του Λαμπάνγκ διαθέτει αξιοσημείωτο ιστορικό ενδιαφέρον, καθώς υπήρξε μέρος του Βασιλείου Μον του Χαριπουντσάι, ανά- μεσα στον 7ο και τον 12ο αιώνα. Οι υπέροχοι ναοί του, όπως το Βατ Πρα Τατ Λαμπάνγκ Σουάνγκ που θα επισκεφθούμε, έχουν κάνει το Λαμπάνγκ γνωστό και εκτός συνόρων.

Αναχώρηση οδικώς για το Τσιάνγκ Ράι, τη βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο ή «Τρίγωνο του Οπίου». Η περιοχή είναι επίσης γνωστή και ως η «πύλη για τη Νότια Κίνα». Άφιξη στο Τσιάνγκ Ράι. Η πόλη ιδρύθηκε από το βασιλιά Meng Rai το 1262 και ήταν η πρώτη πρω- τεύουσα της δυναστείας του πριν πέσει στα χέρια των Βιρμανών, όπου παρέμεινε για πολλές εκατοντάδες χρόνια. Διαθέτει τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη ζωή της επαρχίας και το καλό κλίμα – με λιγότερη υγρασία και περισσότερο φρέσκο αέρα, που έρχεται από τα γύρω βουνά.

Πολλά βουδιστικά μοναστήρια και ναοί με «εξωτική» αρχιτεκτονική υψώνουν τους χρυσοποίκιλτους οβελίσκους τους στον ουρανό. Το βράδυ ένας μικρός εμπορικός δρόμος της πόλης μετατρέπεται σε υπαίθρια αγορά και ζωντανεύει από τους εκατοντάδες μικροπωλητές. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέρευση.

Πρωινή οδική αναχώρηση για την περιοχή του Χρυ- σού Τριγώνου, στα σύνορα των τριών χωρών, Ταϊ- λάνδης, Βιρμανίας και Λάος. Θα φτάσουμε στο Μάε Σαλόνγκ όπου και θα επισκεφθούμε τοπική φυτεία τσαγιού: το τσάι αντικατέστησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 την καλλιέργεια οπίου στην περιοχή, κάτι για το οποίο θα μάθουμε αρκετά κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας.

Φτάνουμε στο λεγόμενο Χρυσό Τρίγωνο, εδώ όπου ο ποταμός Μεκόνγκ καθορίζει τα σύνορα των τριών χωρών. Θα επισκεφθούμε το τοπικό Μουσείου Οπίου και θα απολαύσουμε μια βαρκάδα στα νερά του Μεκόνγκ. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Μάε Σάε, την περιοχή των χερσαίων συνόρων της Ταϊλάνδης με τη Βιρμανία, όπου καθημερινά λειτουργεί μια μεγάλη αγορά με κάθε λογής αγαθά. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Αναχώρηση οδικώς για το Τσιάνγκ Μάι, την πρωτεύουσα του Βορρά, ένα αληθινό υπαίθριο μουσείο με αρχαίους ναούς, που θα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε μια στάση για να επισκεφτούμε έναν από τους πιο δημοφιλείς ναούς του Βορρά, τον σύγχρονο, αμφιλεγόμενης αισθητικής, λευκό Ναό Wat Rong Khun, που σχεδιάστηκε από το διάσημο καλλιτέχνη Chalermchai Kositpipat το 1997.

Φτάνοντας στο Τσιάνγκ Μάι θα κάνουμε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Περνώντας με τα πόδια τα παλιά της τείχη στο σημείο της Πύλης Τα Πε, θα βρεθούμε στην παλιά πόλη, όπου θα περιηγηθούμε στους δρόμους της, βλέποντας εξωτερικά μερικούς από τους πιο σημαντικούς ναούς της, όπως τον Wat Phra Singh, τον Wat Chedi Luang κ.ά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη για το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Βατ Ντόι Σουτέπ (Doi Suthep). Ο ναός αυτός κατασκευάστηκε το 1383 στην κορυφή του όρους Ντόι Σουτέπ σε υψόμετρο 1.100 μ. Στο κέντρο του βρίσκεται η χρυσή παγόδα, που περιέχει ιερά λείψανα του Βούδα. Ο ναός αυτός αποτελεί κέντρο προσκυνήματος πιστών από όλο τον κόσμο. Αφού ανεβούμε τα 309 σκαλιά του λόφου, θα απολαύσουμε μια εξαιρετική θέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε μία τοπική φάρμα ελεφάντων, όπου θα παρακολουθήσουμε από κοντά τα συμπαθή αυτά παχύδερμα. Η φάρμα αποτελεί κέντρο διάσωσης και αποκατάστασης για ελέφαντες, και προσφέρει ένα περιβάλλον όπου τα ζώα αυτά μπορούν να αναρρώσουν από τυχόν τραυματισμούς και να ζουν σε συνθήκες ελευθερίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να ταΐσουμε τους ελέφαντες αλλά και να τους δούμε να… απολαμβάνουν το μπάνιο τους στο ποτάμι! (Σύσταση, να ντυθείτε & να έχετε μαζί σας ρούχα καθώς μπορείτε να βραχείτε από το θέαμα του μπάνιου στο ποτάμι). Προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει στο πλύσιμο των ελεφάντων (στην περίπτωση αυτή θα σας δώσει ο αρχηγός σας οδηγίες για το ρουχισμό). Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε γειτονικό καταυλισμό όπου θα δούμε τις μακρολαίμες γυναίκες, Longneck Karen , φυλή που έχει μεταναστεύσει από τη γειτονική Βιρμανία. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στη φάρμα/κήπο με ορχιδέες και στην συνέχεια επιστροφή στο Τσιάνγκ Μάι. Δείπνο & διανυκτέρευση.

Ελεύθερο πρωινό στο Τσιάνγκ Μάι (check-out στις 11:00) και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για τη Σιγκαπούρη μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη που δε μοιάζει με καμιά άλλη στον κόσμο: είναι μια πόλη-κράτος, μικρότερη σε έκταση από την… Κεφαλονιά αλλά με πληθυσμό που πλησιάζει τα 6 εκατομμύρια! Είναι ένας οικονομικός γίγαντας με αναρίθμητες πολυεθνικές επιχειρήσεις και θεωρείται ως μία από τις τέσσερις λεγόμενες       «τίγρεις της            οικονομίας      της νοτιοανατολικής Ασίας» (μαζί με Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Νότια Κορέα). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ξεκινάμε σήμερα να γνωρίσουμε τη Σιγκαπούρη: κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Πρωινό ελεύθερο στη Σιγκαπούρη και ευκαιρία για χαλαρή βόλτα στη μεγάλη αυτή μητρόπολη της νοτιοανατολικής Ασίας (check-out στις 12:00) και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης για να επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας.

Έπειτα από 15 ημέρες γεμάτες εμπειρίες και εικόνες που θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες για μια ζωή, επιστρέφουμε σπίτι μας και κάνουμε ήδη σχέδια για το επόμενο ταξίδι που θα μας καταπλήξει.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στη Σιγκαπούρη & στην Ταϊλάνδη…

 • ΔΕΝ επιτρέπεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν το βρουν πάνω σας ή στην αποσκευή, το κατάσχουν.
 • Τα power-bank στη χειραποσκευή και μόνον. Όχι στην αποσκευή.
 • ΔΕΝ επιτρέπεται να μασάτε ή να έχετε πάνω σας… τσίχλα! (για την Σιγκαπούρη)

Ταξιδέψτε με το

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 4* sup.
 • Ημιδιατροφή, εκτός από την Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη όπου παρέχεται μόνο πρωινό.
 • Στην ημιδιατροφή περιλαμβάνεται ένα παραδοσιακό ταϊλανδέζικο δείπνο Καντόκε.
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός
 • Τοπικοί ξεναγοί.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας

(Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης

συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών

εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 895

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

 

Από Αθήνα

 

Από Θεσσαλονίκη*

 

Από Λάρνακα**

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2024: 28.02, 11.04 15 ημέρες-13 διαν/σεις

1.699

1.919

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

2.844

με τους φόρους

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2024: 23.03, 30.04 – 15 ημέρες-13 διαν/σεις

1.745

1.965

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

2.890

με τους φόρους

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 795

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του

“StopoverAthens” από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Þ Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 802

28/02/2024

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

13:25

14:45

OS 015

28/02/2024

BIENNH – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

20:15

12:20 +1

LH 791

12/03/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜONAXO

23:45

05:45 +1

LH1752

13/03/2024

ΜONAXO – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

15 ημέρες / 13 νύχτες

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Þ Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 802

13/03/2024

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

13:25

14:45

OS 015

13/03/2024

BIENNH – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

20:15

12:20 +1

LH 791

26/03/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜONAXO

23:45

05:45 +1

LH1752

27/03/2024

ΜONAXO – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

15 ημέρες / 13 νύχτες

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Þ Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 802

11/04/2024

ΑΘΗΝΑ – BIENNH

13:35

14:50

OS 015

11/04/2024

BIENNH – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

20:15

11:30 +1

LH 791

24/04/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜONAXO

23:25

05:50 +1

LH1750

25/04/2024

ΜONAXO – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

15 ημέρες / 13 νύχτες

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Þ Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH1755

30/04/2024

ΑΘΗΝΑ – MONAXO

19:20

20:55

LH 772

30/04/2024

MONAXO – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

22:25

14:10 +1

LH 791

13/05/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜONAXO

23:25

05:50 +1

LH1750

14/05/2024

ΜONAXO – ΑΘΗΝΑ

08:30

11:55

15 ημέρες / 13 νύχτες

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών