+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Βιετνάμ 5* – Μι Σον, 11, 12 ημέρες (Μάιος – Νοέμβριος) από 1.399€

logo-heart-light

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2024:

11 ημέρες: 27.04, 02.05, 02.07, 17.07, 31.07, 07.08, 09.08, 10.08, 12.08, 22.08, 29.09, 24.10, 11.11, 18.11, 23.11, 30/11

12 ημέρες: 29.04, 01.05, 24.05, 19.06, 04.08, 12.08, 13.08, 14.08, 29.08, 24.10, 25.10, 06.11, 21.11, 28.11

*Ζητήστε μας το ειδικό 13ήμερο πρόγραμμα με αναχωρήσεις: 02.08, 09.08, 18.09, 04.10, 23.10

Με διανυκτέρευση εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και διαμονή και στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ

Βαρκάδα στους ορυζώνες Ταμ Κοκ που περιλαμβάνονται στη λίστα προστασίας της UNESCO και ο σπουδαίος αρχαιολογικός χώρος My Son

 • Ποιοτικά και απολαυστικά γεύματα πρωινό – βραδινό (πλην της ημέρας αποβίβασης από την κρουαζιέρα) μέσα στα πολυτελή ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια. Στην Ινδοκίνα αυτή η παροχή κοστίζει πολύ ακριβά, ποιότητα γευμάτων που σε τοπικά εστιατόρια δεν υπάρχει.
 • Brunch στην κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ.
 • Υπέροχη κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ και διανυκτέρευση εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας!
 • Διανυκτέρευση στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ, στο Imperial Hue 5*, το καλύτερο ξενοδοχείο στη Χουέ (και όχι ημερήσια εκδρομή από το Χόι Αν με ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς να δούμε τίποτα ουσιαστικό ή απλό πέρασμα στον δρόμο για το αεροδρόμιο).
 • 2 διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν, σε εξαιρετικό ξενοδοχείο 5* (Koi Hoi An Resort and Spa* ή όμοιό του) πάνω στις εξωτικές παραλίες. Η διανυκτέρευση γίνεται σε πολυτελές resort 5* και όχι σε 4* απλό ξενοδοχείο ή ξενοδοχείο πόλης). Επιλογή που κοστίζει αλλά κερδίζουμε σε απόλαυση.
 • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ολόκληρο το Βιετνάμ, το Βόρειο, το Νότιο αλλά και το Κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι, εκτός των άλλων, στο μαγευτικό κεντρικό Βιετνάμ επισκεπτόμαστε το πανέμορφο και μοναδικής αρχιτεκτονικής παραθαλάσσιο Χόι Αν και την αυτοκρατορική πόλη Χουέ, όπου διαμένουμε, πραγματοποιούμε κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων και εξορμούμε για τον ιερό αρχαιολογικό χώρο My Son, εξαιρετικό δείγμα θρησκευτικού συγκροτήματος του βασιλείου Champa. Μια καινοτόμος προσθήκη για τους ταξιδιώτες μας που πάντα ψάχνουν κάτι διαφορετικό και νέο. Το κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται ορισμένες φορές από κάποια προγράμματα για μείωση κόστους, αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ.
 • Επίσκεψη στην περίφημη Χρυσή Γέφυρα, στο κεντρικό Βιετνάμ.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Eastin Grand Saigon 5*, ή παρόμοιο, στη Σαϊγκόν.
 • Δύο (2) ή τρεις (3) – ανάλογα με την αναχώρηση – διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* (Du Park Hanoi) στο Ανόι.
 • Πραγματοποιούμε ημερήσια εκδρομή στο Ταμ Κοκ, όπου θα απολαύσουμε μαγευτικά τοπία και το γνήσιο επαρχιακό Βιετνάμ – μαγευτική εκδρομή .
 • Εκδράμουμε στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ και επισκεπτόμαστε το παραδοσιακό χωριό My Tho για να γνωρίσουμε καλύτερα την τοπική κουλτούρα.
 • Εκδρομή στο Μι Σον από το Χόι Αν, έναν εξαιρετικό αρχαιολογικό χώρο της δυναστείας των Τσαμ 
 • Επισκεπτόμαστε το εξαιρετικό Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
 • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι και κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
 • Πρόκειται για ένα μεστό, υπερπλήρες πρόγραμμα που δεν αφήνει τίποτε. Συγκρίνετέ το με άλλα προγράμματα της ελληνικής αγοράς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη ματιά τι παραπάνω επισκέπτεστε, με αυτό το πολύ ενδιαφέρον και με καθημερινές συγκινήσεις πρόγραμμα.
 • Με τους καλύτερους αρχηγούς στην Ελλάδα, εξειδικευμένους στον προορισμό, τους οποίους γνωρίζετε τόσα χρόνια με τα ονόματά τους, και όχι ευκαιριακές οικονομικές λύσεις.
 • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα, και πτήση για τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Η Σαϊγκόν πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομά τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικανικών δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου, και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας.

Στο επίκεντρό μας σήμερα βρίσκεται η περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νoτιοδυτικά, στο χωριό Μι Το. Θα μπούμε σε αμαξάκια για να επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια σε μικρά βαρκάκια, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη.

Επιστροφή στη Σαϊγκόν και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην πόλη, όπου θα δούμε το Ιστορικό Μουσείο και το Προεδρικό Μέγαρο ή παλάτι της Επανένωσης, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας, καθώς και την αγορά Μπεν Τανχ. Δείπνο και διανυκτέρευση στη Σαϊγκόν.

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις.

 

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν θα έχουμε χρόνο για να δούμε εξωτερικά και να φωτογραφήσουμε περισσότερα στην πόλη, όπως την παγόδα Βιν Νγκιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο.

Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο, από όπου θα πετάξουμε για τη Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945, που βρίσκεται βορειότερα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση στη Χουέ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε τη γνωριμία με την πόλη. Αρχικά θα επισκεφτούμε την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Τα περισσότερα κτίρια του περιτοιχισμένου συγκροτήματος είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τους πολέμους, αλλά τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά, ώστε η εικόνα της πόλης του 1800 να διατηρείται. Θα επισκεφτούμε επίσης την τοπική αγορά Ντονγκ Μπα.

Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μία όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων, που θα μας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης.

Έπειτα αναχωρούμε οδικώς, και μέσω Ντανάνγκ θα φτάσουμε στην αρχαία γραφική πόλη της Χόι Αν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Όσοι ξυπνήσουν νωρίς, μπορούν να δοκιμάσουν μια βουτιά στα ζεστά νερά της θάλασσας της Ν. Κίνας, μιας και το ξενοδοχείο μας είναι στην παραλία.

Κατόπιν αναχωρούμε για τον αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Τσαμς. Παρότι η περιοχή αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa που αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ., είχε τις ρίζες και τη θρησκεία της μεγάλης υπερδύναμης του νότου. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον υπάρχουν περίπου

25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημάδια των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75.

Επιστροφή στη Χόι Αν και περιπατητική ξενάγηση στην πόλη, για να γνωρίσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της. Κατά τη διάρκεια 16ου-18ου αιώνα, η Χόι Αν υπήρξε

  ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ, με έντονες βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Θα περιηγηθούμε στους παραδοσιακούς δρόμους της, όπου διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό και τα κτίρια και η γραφική τους ατμόσφαιρα. Θα επισκεφτούμε τον κινέζικο Ναό Πουκ Κιέν, την παραδοσιακή κατοικία Ταν Κυ, καθώς και τη γραφική αγορά τροφίμων της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινή αναχώρηση για ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να, δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1400 μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους κήπους της περιοχής.Θα περπατήσουμε μέχρι την παγόδα Λιν Ουνγκ, με το εντυπωσιακό άγαλμα του Βούδα, ύψους 27 μέτρων. Πρόκειται για ένα από τα τρία ιερά αγάλματα του Βούδα που πιστεύεται ότι προστατεύουν την Ντανάνγκ από τις φυσικές καταστροφές. Κατά την επιστροφή μας θα συναντήσουμε τον περίφημο Κήπο των Λουλουδιών, όπου θα θαυμάσουμε τα υπέροχα χρώματα και αρώματα.

Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση για το Ανόι, την πρωτεύουσα του βορρά, αλλά και της χώρας του Βιετνάμ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για το περίφημο Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε κρουαζιερόπλοιο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις εντυπωσιακές, ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Ένα μοναδικό θέαμα που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας. Εν πλω θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά, και κατόπιν θα φτάσουμε στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, όπου και θα απολαύσουμε το υπέροχο τοπίο. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.

Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χαλόνγκ με την ανατολή του ήλιου. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα. Πρωινό εν πλω και αφού απολαύσουμε λίγο ακόμη το τοπίο θα επιστρέψουμε στην προβλήτα από όπου θα μεταφερθούμε οδικώς στο Ανόι.

Με την άφιξή μας στο Ανόι ξεκινάμε ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε τον Ναό της Λογοτεχνίας (Van Mieu, στα βιετναμέζικα) του Κομφούκιου, ο οποίος βρίσκεται σε συγκρότημα που στεγάζει επίσης την Αυτοκρατορική Ακαδημία. Αν και αρκετοί άλλοι τέτοιοι ναοί λογοτεχνίας μπορεί να βρεθούν σε ολόκληρη την επικράτεια του Βιετνάμ, ο πιο σημαντικός και γνωστός βρίσκεται στην πόλη του Ανόι, ο οποίος και λειτούργησε ως το πρώτο πανεπιστήμιο του Βιετνάμ. Ο ναός κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1070 από τον βασιλιά Ly Nhan Tong και ήταν αφιερωμένος στον Κομφούκιο. Δεν θα παραλείψουμε ασφαλώς επίσκεψη στον ναό Νγκοκ Σον που βρίσκεται σε νησάκι στη λίμνη Χόαν Κιμ. Μια απολαυστική βόλτα με ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, τα υπέροχα γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου, θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, την πλατεία Μπα Ντιν καθώς και τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα.

Στη συνέχεια αναχωρούμε προς τον νότο, τα απέραντα αγροτικά τοπία της περιφέρειας του Ανόι, και το Νιν Μπιν. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, της Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού. Θα συνεχίσουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες στο ποτάμι.Το τοπίο έχει τεράστιους ασβεστολιθικούς βράχους που εξέχουν εντυπωσιακά από το επίπεδο, υγρό, και καλλιεργημένο έδαφος, γι’ αυτό και ονομάζεται το «στεγνό Χαλόνγκ». Η γαλήνη των καναλιών με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα σας σαγηνεύσουν.

Επιστροφή στο Ανόι, δείπνο στο ξενοδοχείο μας και μ

Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ /ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ /ΛΑΡΝΑΚΑ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Ξενοδοχεία 5*.
 • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Εκδρομή στο Ταμ Κοκ (από το Ανόι).
 • Εκδρομή στο χωριό Μι Το στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ.
 • Εκδρομή και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον.
 • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
 • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
 • Κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
 • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
 • Τοπικός ξεναγός.
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά
 • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990€
 • Βίζα Βιετνάμ: 25€ (πληρώνεται από εδώ)

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 19.06 (Turkish Airlines) 12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

1.499 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02.07, 11.11, 23.11, 30.11 (Turkish Airlines)

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παραπάνω.

1.399 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 600 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 17.07 (Turkish Airlines)

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

1.499 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 600 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 31.07, 07.08 (Turkish Airlines)

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

1.539 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 600 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 04.08 (Qatar Airways) 12 ημέρες – 10 διανυκτερεύσεις

Με δύο επιπλέον διαν/σεις στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο

αεροπλάνο)

1.899 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: +760 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 09.08 (Qatar Airways)

11 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

1.699 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10.08 (Turkish Airlines)

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παραπάνω.

1.569 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 12.08, 13.08 (Emirates)

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

1.799 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 12.08 (Turkish Airlines)

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

1.569 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 600 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 14.08 (Emirates)

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στο Ανόι (προσφέρεται ξενοδοχείο στο Ντουμπάι)

1.749 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 22.08 (Turkish Airlines) 11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παραπάνω.

1.449 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 600 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 29.08 (Turkish Airlines) 12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

1.549€

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660€

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 29.09 (Qatar Airways)

11 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία επιπλέον διαν/ση στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

1.649€

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660€

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24.10 (Qatar Airways)

11 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

1.679€

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660€

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24.10, 25.10, 06.11, 21.11, 28.11 (Emirates)

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στο Ανόι. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

1.699€

 

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660€

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 18.11 (Qatar Airways)

11 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

1.549€

Επιβάρυνση μονόκλινου: + 660€

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 210

24/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EΚ 394

25/05/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:30

13:15

EΚ 393

03/06/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:00 +1

EΚ 209

04/06/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 210

12/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EΚ 394

13/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:30

13:15

EΚ 393

22/08/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:00 +1

EΚ 209

23/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 210

13/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EΚ 394

14/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:30

13:15

EΚ 393

23/08/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:00 +1

EΚ 209

24/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 104

14/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:10

04:40

EΚ 392

15/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΣΑΪΓΚΟΝ

09:30

20:00

EΚ 395

25/08/2024

ΑΝΟΪ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

01:30

05:05

EΚ 103

25/08/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι. Προσφέρεται ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

22/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

TΚ 162

23/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:10

16:25

TΚ 165

31/08/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

23:05

05:20 +1

TΚ 1843

01/09/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:30

09:00

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 210

24/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EΚ 394

25/10/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:30

13:15

EΚ 393

03/11/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:00 +1

EΚ 209

04/11/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:30

15:05

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 210

25/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

EΚ 394

26/10/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:30

13:15

EΚ 393

04/11/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:00 +1

EΚ 209

05/11/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:30

15:05

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 210

06/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:00

00:25

EΚ 394

07/11/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:40

12:40

EΚ 393

16/11/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:25 +1

EΚ 209

17/11/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:30

15:05

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 210

21/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:00

00:25

EΚ 394

22/11/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:40

12:40

EΚ 393

01/12/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:25 +1

EΚ 209

02/12/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:30

15:05

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EΚ 210

28/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:00

00:25

EΚ 394

29/11/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΝΟΪ

03:40

12:40

EΚ 393

08/12/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

23:55

04:25 +1

EΚ 209

09/12/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:30

15:05

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

30/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:05

23:40

TΚ 162

01/12/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

03:05

17:00

TΚ 165

09/12/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

22:30

05:30 +1

TΚ 1843

10/12/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:05

08:30

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

19/06/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TΚ 162

20/06/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:50

17:05

TΚ 165

29/06/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

22:35

04:45 +1

TΚ 1843

30/06/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

02/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

TΚ 162

03/07/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:10

16:25

TΚ 165

11/07/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

23:05

05:20 +1

TΚ 1843

12/07/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:30

09:00

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

17/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TΚ 164

18/07/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΝΟΪ

01:50

15:20

TΚ 163

26/07/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:25

04:15 +1

TΚ 1843

27/07/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

31/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TΚ 164

01/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΝΟΪ

01:50

15:20

TΚ 163

09/08/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:25

04:15 +1

TΚ 1843

10/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1846

02/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TK 162

03/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:50

17:05

TK 165

13/08/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

22:35

04:45 +1

TK 1843

14/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

13 ημέρες – 10 διανυκτερεύσεις

Με μια παραπάνω διανυκτερεύση στο Ανόι και μια παραπάνω διανυκτέρευση στην Κοιλάδα Μάι Τσάου και τις φυλές που υπάρχουν εκεί. Ζητήστε ειδικό προγραμμα

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

07/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TΚ 164

08/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΝΟΪ

01:40

15:25

TΚ 163

16/08/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:55

04:40 +1

TΚ 1843

17/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1846

09/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TK 162

10/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:50

17:05

TK 165

20/08/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

22:35

04:45 +1

TK 1843

21/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

13 ημέρες – 10 διανυκτερεύσεις

Με μια παραπάνω διανυκτερεύση στο Ανόι και μια παραπάνω διανυκτέρευση στην Κοιλάδα Μάι Τσάου και τις φυλές που υπάρχουν εκεί. Ζητήστε ειδικό προγραμμα

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

10/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

TΚ 162

11/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:00

16:20

TΚ 165

19/08/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

23:05

04:45 +1

TΚ 1843

20/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:30

09:00

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

12/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:05

22:35

TΚ 164

13/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΝΟΪ

01:50

15:20

TΚ 163

21/08/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:25

04:15 +1

TΚ 1843

22/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

29/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:05

22:35

TΚ 162

30/08/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:00

16:20

TΚ 165

08/09/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

23:05

04:45 +1

TΚ 1843

09/09/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

12 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία παραπάνω διαν/ση στο Ανόι.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1846

18/09/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TK 162

19/09/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:00

16:20

TK 165

29/09/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

23:05

04:45 +1

TK 1843

30/09/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

13 ημέρες – 10 διανυκτερεύσεις

Με μια παραπάνω διανυκτερεύση στο Ανόι και μια παραπάνω διανυκτέρευση στην Κοιλάδα Μάι Τσάου και τις φυλές που υπάρχουν εκεί. Ζητήστε ειδικό προγραμμα

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1846

04/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

TK 162

05/10/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:00

16:20

TK 165

15/10/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

23:05

04:45 +1

TK 1843

16/10/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

13 ημέρες – 10 διανυκτερεύσεις

Με μια παραπάνω διανυκτερεύση στο Ανόι και μια παραπάνω διανυκτέρευση στην Κοιλάδα Μάι Τσάου και τις φυλές που υπάρχουν εκεί. Ζητήστε ειδικό προγραμμα

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1846

23/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:50

23:25

TK 162

24/10/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:00

16:20

TK 165

03/11/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

22:30

05:30 +1

TK 1843

04/11/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:30

09:00

13 ημέρες – 10 διανυκτερεύσεις

Με μια παραπάνω διανυκτερεύση στο Ανόι και μια παραπάνω διανυκτέρευση στην Κοιλάδα Μάι Τσάου και τις φυλές που υπάρχουν εκεί. Ζητήστε ειδικό προγραμμα

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

11/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:05

23:40

TΚ 162

12/11/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

03:05

17:00

TΚ 165

20/11/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

22:30

05:30 +1

TΚ 1843

21/11/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:05

08:30

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TΚ 1846

23/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

21:05

23:40

TΚ 162

24/11/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

03:05

17:00

TΚ 165

03/12/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ

22:30

05:30 +1

TΚ 1843

04/12/2024

ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:30

09:00

11 ημέρες – 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

04/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

13:55

18:20

QR 974

04/08/2024

ΝΤΟΧΑ – ΣΑΪΓΚΟΝ

20:00

07:55+1

QR 983

15/08/2024

ΑΝΟΪ – ΝΤΟΧΑ

08:45

12:00

QR 207

15/08/2024

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

13:20

18:10

12 ημέρες – 10 διανυκτερεύσεις

Με δύο επιπλέον διαν/σεις στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

09/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

13:55

18:20

QR 974

09/08/2024

ΝΤΟΧΑ – ΣΑΪΓΚΟΝ

20:00

07:55+1

QR 983

19/08/2024

ΑΝΟΪ – ΝΤΟΧΑ

08:45

12:00

QR 207

19/08/2024

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

13:20

18:10

11 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

29/09/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

13:55

18:20

QR 974

29/09/2024

ΝΤΟΧΑ – ΣΑΪΓΚΟΝ

20:00

07:55+1

QR 983

09/10/2024

ΑΝΟΪ – ΝΤΟΧΑ

08:45

12:00

QR 207

09/10/2024

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

13:20

18:10

11 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μία επιπλέον διαν/ση στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

24/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

13:55

18:20

QR 974

24/10/2024

ΝΤΟΧΑ – ΣΑΪΓΚΟΝ

20:00

07:55+1

QR 983

03/11/2024

ΑΝΟΪ – ΝΤΟΧΑ

08:40

13:00

QR 207

03/11/2024

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

13:55

17:55

11 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

18/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΧΑ

13:20

18:30

QR 974

18/11/2024

ΝΤΟΧΑ – ΣΑΪΓΚΟΝ

20:05

07:15+1

QR 983

28/11/2024

ΑΝΟΪ – ΝΤΟΧΑ

08:40

13:00

QR 207

28/11/2024

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

13:55

17:55

11 ημέρες – 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διαν/ση στο Ανόι λόγω αυθημερόν επιστροφής (όχι διαν/ση στο αεροπλάνο)

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών