+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ & ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ 27-29/06 & 18-20/07 ’25 – 3 ημέρες στο κεντρικό ΝΕΦΕΛΗ 3* με πρωινό Aπό: 185€

logo-heart-light

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : 27-29/06 & 18-20/07/2025

3ήμερο στα χωριά του Πηλίου και ημερήσια κρουαζιέρα στη Σκιάθο & στα Λιχαδονήσια!!!
Με διανυκτέρευση στο κεντρικό ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ 3* στην πόλη του Βόλου με πρωινό!!

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ-ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ-ΒΟΛΟΣ

Αναχώρηση 07:00π.μ.από Πειραιά και 07:20π.μ από Αθήνα για Καμένα Βούρλα όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα μας στα μαγευτικά Λιχαδονήσια. Τα κατάφυτα νησάκια με το απέραντο γαλάζιο και το μοναδικό χρώμα τους τα οποία θα μας προσφέρουν εξωτικές εικόνες από μέρη μακρινά. Το σύμπλεγμα των νησιών είναι δημιούργημα ηφαιστειώδους ενέργειας, το μεγαλύτερο λέγεται Μανόλια είναι κατάφυτο και εκεί βρίσκεται η παραλία με τα τιρκουάζ νερά και το καλά οργανωμένο beach bar όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας. Κατόπιν επιστροφή στα Καμένα Βούρλα όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα(προαιρετικά) στο κοσμικό θέρετρο. Αργότερα αναχωρούμε για Βόλο, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Γλύφα, επιβίβαση στο βενζινόπλοιο και αναχώρηση για το καταπράσινο νησί της Σκιάθου. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα στις Κουκουναριές, πευκόφυτη περιοχή του νησιού και διάσημη για την μαγευτική παραλία με την χρυσή άμμο και στη συνέχεια βόλτα στη Χώρα της Σκιάθου. Επιστροφή το απόγευμα στο Βόλο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο «μπαλκόνι του Πηλίου» την εμβληματική Μακρινίτσα, με την γοητευτική πηλιορείτικη αρχιτεκτονική όπου θα έχουμε παραμονή για τον καφέ μας στη μεγάλη πλακόστρωτη πλατεία με τη μαγευτική θέα σε ολόκληρο τον Παγασητικό κόλπο. Έπειτα για Καλά Νερά. Είναι ένα χωριό πλούσιο σε βλάστηση, όπου τα πλατάνια, οι λεύκες και οι ευκάλυπτοι φθάνουν σχεδόν έως το κύμα και δημιουργούν ένα τοπίο που συνδυάζει το πράσινο με το γαλάζιο της θάλασσας. Θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα(προαιρετικά) και εν συνεχεία θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μέσω Βόλου, Λαμίας (Ε.Ο)-στάση και επιστροφή σε Αθήνα/Πειραιά.

Ταξιδέψτε με το

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν

2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο ΝΕΦΕΛΗ 3* στην πόλη του Βόλου

2 πρωινά

τα εισιτήρια για την ημερήσια κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια

τα εισιτήρια για την ημερήσια κρουαζιέρα στη Σκιάθο

αρχηγός/συνοδός

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΦΠΑ.

Για τους μήνες Απρίλιο ως Οκτώβριο το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 53 – v.4389/16) θα είναι 5€/ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση και θα εξοφλείται από το διαμένοντα στο ξενοδοχείο

Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

Τιμή:

185,00 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο

170,00 € κατ άτομο στο τρίκλινο δωμάτιο

240,00 € μονόκλινο

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    Μην χάσετε καμία προσφορά!

    Εγγραφείτε στο Newsletter και λάβετε τις προσφορές μας & τα ειδικά πακέτα μας στο email σας, πάντα πρώτοι!

      Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να σας στείλουμε ενημερώσεις που δεν χρειάζεστε. Φυσικά μπορείτε να διαγραφείτε από τις ενημερώσεις οποιαδήποτε στιγμή.