+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Κατάλευκη άμμος και τυρκουάζ νερά

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ

Οι Μαλδίβες είναι εγγυημένα η καλύτερη επιλογή για το γαμήλιο ταξίδι σας, αλλα και για ρομαντικές ή οικογενειακές πολυτελείς διακοπές , και διαθέτουν ίσως τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο . Η ερώτηση που να μείνετε στις Μαλδίβες , ίσως σας προβληματίσει ευχάριστα καθώς οι επιλογές διαμονής είναι πολλές και πραγματικά αξιόλογες. Στο Love your Holidays θα σας προτείνουμε πακέτα διακοπών , προσαρμοσμένα στα μέτρα σας , με διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία ώστε τα ταξίδι σας να μην είναι απλά καλό , αλλά να είναι το Τέλειο Ταξίδι .Είτε αναζητήσετε πολυτελείς διακοπές είτε , οικονομικά πακέτα μέσα από τις μοναδικές προσφορές μας , η προτάσεις μας σίγουρα θα είναι VALUE. Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο νησί.

7 Λόγοι για να επιλέξουμε Μαλδίβες

Ο απόλυτος Ρομαντικός εξωτικός προορισμός , ιδανικός για ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ αλλά και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Πολυτελής ιδιωτικότητα , τα ξενοδοχεία στις Μαλδίβες είναι μικρά αυτόνομα νησάκια , με πλούσιες παροχές.
Κατάλευκη άμμος και τυρκουάζ νερά , μαγευτικές παραλίες ιδανικές για χαλάρωση μπάνιο αλλά και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες .
Καταδυτικός παράδεισος , πολύχρωμος βυθός είτε επιλέξετε μια απλή Μάσκα με αναπνευστήρα ( σνόρκελινγκ) είτε πλήρη εξοπλισμό κατάδυσης θα βρεθείτε μπροστά στην καρτποσταλική ομορφιά του βυθού με τα πολύχρωμα κοράλλια και ψάρια.
Δυνατότητα εξερεύνησης της ευρύτερης περιοχής με κρουαζιέρες μεταπήδησης σε άλλο νησί, η Ψαρέματος , ή Ηλιοβασιλέματος .
Μοναδική εμπειρία η θέα των Αττόλων ζωγραφιά στον χάρτη που η Φύση έχτισε με μοναδικό τρόπο στην μέση του Ωκεανού .
Λέγεται ότι σε μερικά χρόνια από τώρα αυτός ο τροπικός παράδεισος ίσως να μην υπάρχει,  λόγω ανόδου της στάθμης των ωκεανών , οπότε τώρα είναι η ευκαιρία σας .