+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Ζάκυνθος, 4 ημέρες (Αναχώρηση: 21 Ιουνίου ’24) από 318€

logo-heart-light

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί, περιοχή ΚΙΑΤΟΥ ημίωρη στάση, ΚΥΛΛΗΝΗ, επιβίβαση στο Ferry Boat για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, πρώτη γνωριμία με την πόλη, πριν τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας, σε ιδανική θέση στην πόλη της ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, πολιούχο του νησιού και αμέσως μετά αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ και συνεχίζουμε για τα χωριά ΑΓ ΛΕΩΝΕΞΩΧΩΡΑΜΑΡΙΕΣΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ, επίσκεψη της Μονή, όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Επόμενος σταθμός οι ΒΟΛΙΜΕΣ και η παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα προαιρετικά. Στην επιστροφή μας το απόγευμα θα έχουμε μικρή στάση στο ΑΡΓΑΣΙ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Δυνατότητα ( έξοδα ατομικά) για προαιρετική επίσκεψη με τουριστικό πλοιάριο, στις Σπηλιές Κεριού και το Μαραθονήσι, μια ακόμη περιοχή που φιλοξενεί τις χελώνες CARETTACARETTA. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΛΟΦΟ ΣΤΡΑΝΗ, όπου ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», ενώ αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το Ενετικό Φρούριο στο προάστιο Μπόχαλη. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και αγορές αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο Ferry Boat για ΚΥΛΛΗΝΗ. ‘Aφιξη και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Ταξιδέψτε με το

  • Μεταφορές, εκδρομές, νε σύγχρονο πούλμαν.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο STRADA MARINA 4* .
  • Ημιδιατροφή, (3 πρωινά & 3 δείπνα ).
  • Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ- ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής (TAKK).

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)

σε Δίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου
δωματίου

3ο άτομο έως 12 ετών

318€

+ 90€

258€

Με ενδιαφέρει!

logo-heart-light

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και η ομάδα του Love Your Holidays θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών