+30 210 96 39 390

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Φανταστείτε τις διακοπές των ονείρων σας… Εμείς σας τις πραγματοποιούμε

Στο Love Your Holidays θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τις τέλειες διακοπές που είναι κατάλληλες για εσάς με αναμνήσεις που θα σας μείνουν για μια ζωή. Διοργανώνουμε ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Για μονοήμερες ή πολυήμερες διακοπές. Στα καλύτερα ξενοδοχεία με γνώμονα την ποιότητα διαμονής και υπηρεσιών. Οι Ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο και τον προϋπολογισμό μας. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν ταξιδέψει ή έχουν ζήσει στους προορισμούς που σας προτείνουμε. Με ένα άψογο προγραμματισμό θα σας βοηθήσουμε να μην βαρεθείτε σε κανένα σημείο του ταξιδιού. Θα έχουμε ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα στις ανάγκες σας αλλά και στο στυλ του προορισμού για να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες!!

Γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί loveyourholidays

Tailor Made Αναμνήσεις

Όλες οι εκδρομές σχεδιάζονται γύρω από τις απαιτήσεις σας. Με το στυλ των διακοπών που θέλετε, δημιουργούμε το τέλειο ταξίδι για να εξερευνήσετε όσα επιθυμείτε. Θα εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντα σας με την δική σας ταχύτητα!

Οι καλύτεροι Αρχηγοί

Ένας καλός αρχηγός κάνει την διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό ταξίδι και ένα εξαιρετικό ταξίδι. Γι’αυτό εμείς επιλέγουμε υπεύθυνους και έμπειρους συνεργάτες με γνώμονα την ασφάλεια και την επιτυχία τους ταξιδιού σας. Έχουμε συνεχή και διαρκή μέριμνα στους προορισμούς από τοπικούς αντιπροσώπους μας.

Πλήρης Προστασία

Η εμπειρία μας 20 και πλέον ετών στο χώρο των ταξιδιών εγγυάται υπεύθυνες και ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα. Παρέχουμε πλήρη προστασία και φροντίδα σε έκτακτες περιστάσεις, αλλά και διαρκή παρουσία τοπικών συνεργατών μας για να μην νιώσετε ποτέ μοναξιά και ανασφάλεια. 24ωρη επικοινωνία της Ελλάδας στο εξωτερικό.